[]

Eve sinen sigara kokusu

Evet nasıl çıkar arkadaşlar önerileri alalım. İki haftadır gitmiyor acayip sinmiş her türlü temizliği yaptım yok. Duvarları mı silsem acaba diyorum? Neyle silinir?




 
Perdeleri yikadin mi? Guzel kokulu yer temizliyiciden birkac damla akitip duvarlari silebilirsiniz calisir bence. Ama koltuga da sinmistir o. Karsilikli pencere acip havalandirmak gerek bi sure.


  • ykyt  (12.04.18 21:50:43) 
o koku muhtemelen duvarlardan geliyordur :/ yani duvarları silmeniz lazım.


  • nice tnetennba  (12.04.18 21:50:51) 
kokulu mum yak uzun sure sonra havalandir.


  • acetaminophen  (12.04.18 22:19:51) 
Annem evde sigara içen misafir gittikten sonra perdeleri ve koltuk kanepe kiliflarini örtulerini komple yıkar. Akabinde sirkeli suyla toz alır duvarları siler.


  • Amaranta ursula  (12.04.18 22:24:09 ~ 22:24:43) 
sıkıntı perdelerde bence. perdelere operasyon düzenle.


  • caletti  (12.04.18 23:52:43) 
sigaraya iyi gelir mi bilmem ama evdeki balık kokusunu hızlıca yok etmek için bir tencerede tarçın kabuğu limon karanfil kaynatmıştık kısık ateşte 2-3 saat ev çok güzel kokmuştu balık kokusu da gitmişti belki sigarada da işe yarayabilir.


  • iwillsee  (13.04.18 13:19:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.