[]

Sedat Peker

Bu adam tekrar nasıl o kadar mürit topladı etrafına? Ben silinip gider diye düşünüyordum ama bayağı milletvekilleriyle falan da takılmaya başlamış, gittiği yerlerde kalabalıklarca karşılanıyor. Sakaryaspor adamı kulüp binasında falan ağırlamış. NASIL YA?!




 
ekonomi göçtükçe, hukuk bittikçe mafya prim yapar, hep böyle oldu şimdiye kadar. kabadayı da kalmadı, büyük mafyalık bu adama kaldı.
bir de adam karadenizin de sakaryanın da -sakaryayı küçümseme konyalıyım, konyadan daha yobaz bir yer- itinin çakalının toplanma merkezi.

  • niye ama  (12.04.18 17:58:48) 
İşsizlik


  • franz kafka  (12.04.18 18:00:08) 
Senelerce hapis yatmak bu camiada bir şey değiştirmiyor. Bir diğer örnek çakıcı. Kendisi içerde olmasına rağmen ekibi hala dışarda faaliyette.

Eğer arkanda emekli generallar, emniyet müdürleri vs varsa güç sende demektir.
  • Vse budet horosho  (12.04.18 20:16:24) 
Cb davet etti onu sarayina. Polis korumasinda.

Daha ne desek gg olur.
  • runagain  (12.04.18 22:38:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.