[]

Guvenilir Banko iddia kuponu nerden bulabilirim?

Futbolla ya da iddia ile herhangi bir ilgim yok lakin sans yuzume guldu ve su an yuksek lisans okuyor olmam, kyk kredisi aliyor olmama ragmen lisansta aldigim kyk borcumdan dolayi su an kyk aldigim baka hesabina haciz koydu ben de hizli ve kolay para kazanma pesindeyim acikcasi o yuzden bana guvenilir surekli ve kesin kazandiriyor bi kac kez dene goreceksin dediginiz kaynaklari sunabilir misiniz? İnternet sitesi olur, sahis olur, gazete olur ne olursa ya da baska sekilde akil verebilirsiniz de her seye acigim saygilar




 
bunun güveniliri garantilisi olmaz ki. neticede hepsinin yaptığı tahmin. 1.01 oranlı barcelona siirt köy hizmetleri maçına garanti der trilyon basarsın, siirt bi gol atar hepsi batar.

iddaadan para kazanılmaz, zevk diye oynayın. yoksa eldeki de gider.
  • kibritsuyu  (12.04.18 16:43:56) 
hiçbir yerden bulamazsın :D


  • yazar yazmaz yazan yazar  (12.04.18 16:58:45) 
kendin deneyip, kendin goreceksin... yoksa para kaptirirsin


  • kamyonsans  (12.04.18 17:00:52) 
Öyle bir şey yok


  • gozu acik sevisen yahudi  (12.04.18 17:07:02) 
İnternetten oynayacaksan NBA maçı söylerim.


  • i was made for you  (12.04.18 17:08:22) 
yuksek lisansa kadar gelmis adamsin bir dusun: oyle bir sey olsa dunyada fakirlik diye bir sey olur muydu? surekli ve kesin kazandiran kumar diye bir sey olsa, onu da bilen biri olsa hayatinda bir gun calisir miydi?


  • robokot  (12.04.18 17:09:08 ~ 17:09:59) 
Bulursun. Twitter'dan mesela. Tabii ki hiçbiri yüzde yüz garanti vermez. Hatta yüzde 50 bile değil şansın. Yine de ben takip ediyorum güzel denk geliyor bazen. Birçoğunun ücretli grupları var ama onlara girmeye değmez. Twitter'dan takip et yeter. Gruplarına üye çekmek için twitter'dan maç paylaşımı, rollingler yapıyorlar. Onlar arasında kendi güvendiklerine oyna.

Ne oluyor böyle olunca; birisinin güvenerek seçtiği maçı bir de sen kendince değerlendiriyorsun. İkinci bir güven testinden geçirmiş oluyorsun yani.

Tabii bunlar için yurtdışından oynamak gerekiyor, Türkiye'de pek bir şey kazanamazsın. Geçen gün verdikleri, sonrasında tutan bir kuponu oynamıştım. Oynamadan önce de iddaa'da oranları ne oluyor diye baktım. Ben kombine olarak 3.8 orana oynarken, iddaa'da aynı maçlar 1,55 ediyordu.

Ayrıca fırsat oranları yakalabilirsin. Geçen hafta mesela K. Erciyes - Bağcılar maçı. Ev sahibi oranı 7.7, deplasman 1.1 oran olarak açacakken, iddaa yanlışlıkla tam tersi açtı 15 dakikaya düzeltti. Orada yazılınca farkettim ben de mesela.

Benim takip ettiklerim;

PapiFallon, BeautifulBets, 7JRodri7, yuksekoran kullanıcı adları bunlar.
  • akatreil  (12.04.18 17:14:43 ~ 17:15:49) 
İnternetten oynarim buyuk ihtimalle zaten hepsine bakarim da


  • msbel  (12.04.18 18:06:53) 
@akatreil yurt disindan nerden oynayabilirim peki?


  • msbel  (12.04.18 18:08:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.