Bulursun. Twitter'dan mesela. Tabii ki hiçbiri yüzde yüz garanti vermez. Hatta yüzde 50 bile değil şansın. Yine de ben takip ediyorum güzel denk geliyor bazen. Birçoğunun ücretli grupları var ama onlara girmeye değmez. Twitter'dan takip et yeter. Gruplarına üye çekmek için twitter'dan maç paylaşımı, rollingler yapıyorlar. Onlar arasında kendi güvendiklerine oyna.
Ne oluyor böyle olunca; birisinin güvenerek seçtiği maçı bir de sen kendince değerlendiriyorsun. İkinci bir güven testinden geçirmiş oluyorsun yani.
Tabii bunlar için yurtdışından oynamak gerekiyor, Türkiye'de pek bir şey kazanamazsın. Geçen gün verdikleri, sonrasında tutan bir kuponu oynamıştım. Oynamadan önce de iddaa'da oranları ne oluyor diye baktım. Ben kombine olarak 3.8 orana oynarken, iddaa'da aynı maçlar 1,55 ediyordu.
Ayrıca fırsat oranları yakalabilirsin. Geçen hafta mesela K. Erciyes - Bağcılar maçı. Ev sahibi oranı 7.7, deplasman 1.1 oran olarak açacakken, iddaa yanlışlıkla tam tersi açtı 15 dakikaya düzeltti. Orada yazılınca farkettim ben de mesela.
Benim takip ettiklerim;
PapiFallon, BeautifulBets, 7JRodri7, yuksekoran kullanıcı adları bunlar.
0