[]

küvette keyif yapılıyor mu hakikaten?

genelde filmlerde gördüğümüz küvet keyfi diye bir şey var mı? deneyimi olanlar yazabilir mi? küveti doldurduk içine muhtelif köpürtücü hoş kokulu materyal attık sonra içine girip yatınca insan gerçekten keyif alıyor mu? bi süre sonra su soğuyunca suyun dışında kalan uzuvlar üşümüyor mu?




 
Suyu soğutmamak için arada açıyorsun, gideri de suyu da.

Evet keyifli açıkçası özellikle kışın.

Ama öyle her hafta yaparsan bir olayı kalmıyor. Özlemek lazım.
  • bos gezenin bos ustasi  (12.04.18 14:28:36) 
Zahmeti keyfine degmiyor.


  • baldur2  (12.04.18 14:30:26) 
hoş kolulu materyal, köpürtücü vs. bilmem ama sıcak suyu doldurup küvette uzanmaya bayılırım.


  • battal gemalmaz  (12.04.18 14:44:22) 
Bu soru acı acı güldürdü beni.
Evlenmeden önce küvetimiz vardı, çok sevdiğim bir şeydir küvette keyif. Annem&babam su harcadın vs diye vırvırlanırlardı.
Evlendikten sonra ilk taşındığımız evde küvet yoktu duş vardı. Sırf o yüzden az Yalova'ya gitmedik keyif yapalım diye.
Kendi evimizi aldıktan sonra ilk yaptırdığımız şeylerden biri küvetti. Ne var di sıcak su sorun olduğu için kışın soğuk oluyordu, yazın da küvette uzun kalamıyordum afakanlar basıyordu.
Evimiz yeniden yapıldı, sıcak su artık sorunsuz var ama ev küçüldüğü için küvet koyacak yer kalmadı.
Çok mutsuzum bu konuda, Allah başka dert vermesin :)
  • SiyamkedisiZorro  (12.04.18 14:47:54) 
ben ki hayatımda küvet doldurmuş adam değilim. oğlan oynasın diye bazen doldururuz gemi falan yüzdürür, coppidi cuppidi falan yapar eğlenir.

yeni taşındığımız evde jakuzi var lan jakuzi. ama banyo bildiğin apartman dairesi banyosu, jakuzinin etrafı duşakabin falan.

lan dedim yıllarca duyduk şu zıkkımı, doldur gir lan içine. doldurdum, köpük möpük koydum, yattım içine, çalıştırdım aleti de. lan iki büklüm bişey, zaten yatamıyorsun ki içine. bacakları toplayıp uzun oturma pozisyonu. öyle olunca bi tek affedersin g.tün suyun içinde, aşşaadan da su fıskırıyo g.tüne g.tüne. yatayım dedim, ayakları havaya dikmek gerekti. duşakabini kapatırsan daracık yerde tabuta girmiş gibi içim daraldı. duşakabini açıyon, suyu devirdaim ettikçe köpürüyo allah köpürüyo zaten. ağzına kadar köpürdü doldu, taşacak amk aleti.

çocuk oynasın eğlenir dedim, 6 yaşındaki bebe korktu, sevmedi.

keyif meyif almadım. hayalim de böyle köpüklü sıcak jakuziye uzanıp viski yudumlamaktı, olmadı.
  • kibritsuyu  (12.04.18 14:49:09) 
Ben duş alırken küveti iki kez dolduracak su harcıyorumdur tahminen, o kadar çok su gittiğini sanmıyorum küvet doldurma işlemi için, havuz değil sonuçta.

Eski evimizde vardı küvet, galiba üç kere falan yaptım bunu. Çıktıktan sonra sıcak sudan bacaklarım çok kaşınmıştı. Bir de biraz pimpirikliyim rahat olamıyordum, ileride kendi küvetim olursa denerim tekrardan.
  • i was made for you  (12.04.18 14:52:22) 
Çok keyifli oluyor. Küçükken arada bir yapardım küveti doldurup. Zaten su dolana kadar banyo az bir şey ısınmış oluyor ve öyle dışarıda kalan uzvun üşümesi diye bir şey olmuyor eğer ev aşırı soğuk değilse.

Jakuzide yapılınca keyfi başka oluyor ama, öyle söyleyeyim. Sığmama gibi bir dert de olmuyor onda.

Artık küvet falan yok tabii, o yüzden yüzyıllardır yapmadım, onu fark ettim şimdi.
  • skooma  (12.04.18 15:02:46 ~ 13.04.18 09:28:13) 
var. böyle bir keyif yok. sırf bu yüzden termal otel gibi bir yerden devremülk aldım, gidip önce masaj yaptırıp sonra yasemin kokulu sıcak suyun içinde uyukluyorum. insan gerçekten keyif alıyor. bütün banyo buhar dolduğu için üşüme gibi bir durum olmuyor.

durduk yere hatırlatan kötü arkadaşlar olmasa daha da güzel olacak :P
  • babilbaligi  (12.04.18 15:06:35) 
Cok severim. Grip olacagimi anladigim vakit okaliptuslu-naneli bir karisim da yaparim.

Yanimda soguk mineralli su bulunduyorum, cunku 20 dakikadan daha uzun kaliyorum ve cok su kaybediyorum. Beyaz sarap, bira ya da nadir olarak kopuklu sarap da eklenir buna ozellikle haftasonuysa. Su sogusa da, buhar nedeniyle banyo bayagi sicak oluyor ve banyo giderini birkac dakika acip biraz sicak suyu son ayar yaptiginizda yetiyor. Sirf banyo keyfim icin sarap bardagi tutacagi, suya dayanikli hoparlor, dergi okumak icin aparat aldim. Küvetsiz eve karsiyim.
  • buf-e kür  (12.04.18 15:09:02) 
şahsen çok severim. büyüdüğüm evde ve daha sonra yaşadığım evlerde hiç küvet olmadı. ilk olarak bir iş seyahatinde keşfettim bu olayı, otel odasında hem küvet hem jakuzi vardı, manyak gibi bir ona bir buna girdim günlerce :) otel odası bakarken ilk kriterim artık odada küvet olması, ayrıca bazı otellerin spalarında özel odalar var bu şekilde küvetli, masaj sonrası geç küvete yat uyu keyif yap :)


  • zikardo  (12.04.18 15:12:28) 
ucuz etin yahnisi pek olur.

www.jacuzzi.com
  • idexo  (12.04.18 15:13:51) 
Bir uzva duş başlığıyla alttan su tutmak kadar zevkli olmasa da zevkliydi. Ancak içme suyu bulamayanlar aklıma geldiği için ikisini de(artık küvetimiz de yok ya neyse) deneyememekteyim.


  • fatih baker  (12.04.18 15:55:16) 
Başkalarının da söylediği gibi buhardan dlayı uzuv üşüme olayı yok. tek başına kitap okuyabilirsin ama o ortamda fena uyku yapıyor bende, 2.sayfaya geçemiyorum. müzik dinleyip keyif yapabilirsin; şarap, bira viski vs içebilirsin. Ha bunların yanında tek değilsen zaten canın sıkılmıyor. Biz bahçeden topladığımız çiçek yaprakları ve gratis gibi yerlerde satılan yağlardan 3-4 damla ve limon sıkıyorduk suyun içine. insanın her yeri bebek poposu gibi oluyor yemin ederim, ah eski güzel günler. :)(


  • yercekimini kendine ceken adam  (12.04.18 16:16:25) 
Tek başına yapılmıyor. Geniş rahat ve temiz banyoda partnerle güzel şeyler oluyor. sadece sevişmekten bahsetmiyorum. suyun sıcaklığını güzel ayarlarsan, seks sonrası ıslak ve çıplak sohbet gibisi yok.

(hareketlenmeyin hemen ahlaksızlar)
  • twelfth  (12.04.18 17:14:34) 
Yani banyon klasik türk banyosuysa şöyle: www.projepedia.com

olmaz. 3 dakka girersin sonra tuhaf tuhaf napiyom ben amk diye dusunmeye baslarsin.

ortamin şöyle olsa ama: d.neoldu.com

yapılır.
  • robokot  (12.04.18 17:23:09) 
Bayılırım. Olsa da girsek.


  • for day to break  (12.04.18 22:39:11) 
evrim yanılmaz.

www.youtube.com
  • babilbaligi  (13.04.18 08:55:39) 
mümkünse karşına da sevdiceğini alacaksın, bi şişe beyaz şarap.. feel like a champ.


  • legalize marijuana  (13.04.18 14:23:11 ~ 14:23:30) 
Sahsen ben hic keyif almiyorum. Hatta rahatsiz oluyorum.


  • stavro  (13.04.18 14:37:02) 
banyonun yan duvarını yıkıp kullanılmayan yatak odası ile birleştireyi düşünüyorum ben jakuzi için. masraflı iş, bakalım kısmet.


  • hasmetizm 2046  (13.04.18 15:02:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.