[]

Ne Olacak Şimdi? (ABD Rusya)

Şimdi kim kime nerede kiminle dalacak? Valla yetişemiyorum artık gündeme.

En son Abd Suriye'den çekiliyordu, yerine aynı gün Fransa gelecek oldu.

Şimdi Trump bak çok pis dalarım diyor Putin'e. Hatta sonra da kuzenim yazmış yaptı.

Ne oldu biri özet geçerse sevinirim.

 
şamda doğu guta diye şehrin dışında tarımla geçinen bir bölge var. burası bizim akpli dolu gibi bir yer. iç savaş çıkınca burası da isyan ediyor. ilk başta 2013 civarı yenecek gibi oluyorlar. şamı zorluyorlar ama alamıyorlar. sonra bunların lideri var zahran alluş diye. 2014de bu adamı gümletince doğu guta isyancıları siyasal olarak 3 e bölünüyo. zaten öylelerdi de zehran alluş bunların ipini sağlam tutuyordu.

ahrar al sham
nusra
faylak el rahman
ceyş al islam

4 grup çıkıyor. niye 3 demişsem. haa ceyşi saymadım. ceyş bu zehranın asıl grubu.

neyse 2018de bir buçuk ayda SAA yani syrian arab army bu adamların hepsini kulağından tutup atıyor. bir tek douma kalıyor. orada teslim olma pazarlıkları başlıyor ancak neticelenmeyince SAA dumaya saldırıyor. o sırada bir tane apartmanda ve bir de aparmatnın çevresinde 40 kişi nalları dikiyor. bu ölenlerin de kimyevi saldırı sonucu olduğu görülüyor.

kim yaptı bilinmiyor. SAA bunu isyancılar sahneledi diyor. isyancılar SAA yaptı diyor. esad katil vb.

amerika ve fransa zaten bahane arıyordu. şimdi bahane buldular. kimyevi saldırı olup olmadığını kontrol edecek uluslarlarası bir örgüt var opcw opwc mi ne öyle birşey. onun sonuçlarının ne olduğu önemsiz biz dalacaz diyor amerika. zira amerika sürekli rusya tarafından cucked edilmekten bıkmış. iran tr ve rusyanın suriyeye karar vermesine kızgın. bir de müttefikleri arabistan ve israil de saldır suriyeye diyip duruyor. amerika vuracak.

öyle bişi. ne oalcağını kimse bilmiyor. ama suriye etrafında şuan italyan fransa amerikan orduları manevra yapıyor. hepten dalabilirler. rusya da gelirsen seni öldürürüm diyor ama bakalım kimin kime maçası yicek.
  • charlotte blanc  (11.04.18 16:29:02 ~ 16:31:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.