[]

e-sigara profesörlerinin yardımı gerekli

Bir an önce sigaradan kurtulmak istiyorum.
araştırma yaptım(çok az) vaporesso revenger x diye bir şey buldum. internette 275 ve 320tl arasında satılıyor.

e sigara hakkında çok çok az bilgisi olan biri olarak bu cihaz bana uygun mu? sizce iyi bir cihaz mı? parasını hak eder mi ? bunu alayım mı yoksa daha iyisi var mı? al derseniz nereden alayım?(eminönü, kadıköy vs gidebilirim veya internetten de olur)

bunların dışında bir de likit koyuluyormuş içine sanırım. likitless diye bir siteden alanlar menunmuş. ürünleri 35 40 tl arasında. bir şişesi ne kadar süre gider?

bu cihaz ve bu likit iyi, al derseniz başlangıçta başka şeylere de ihtiyacım olur mu?

likit sitesi: likitless.net
cihaz: www.smokturkey.org

 
- cihaza uygun bir tank ve tanka uygun bir coil sahibi de olmalısınız.

- bir tankı yıllarca kullanmanız mümkünken coili en az 5 gün, en fazla 2 hafta kullabilirsiniz.

- coiller hazır satıldığı gibi kendiniz de yapabilirsiniz, yalnız birazcık meşakatlidir yapmak. dolayısıyla tanka yatırım yapacaksanız ve hazır coil kullanacaksanız uygun fiyatlı olmalarına dikkat edin. bazı coiller var 5 tanesi 100 lira iken bazıları 60 lira olabiliyor. (vaporessonun çeşitli tankları var, euc coil kullanbilen tanklar en son teknoloji değil ama gayet idealler, coil fiyatları da 5 tanesi 10 dolara alıyorum aliexpressten, euc coil alacaksanız ceramic olanı tavsiye ederim, 2 hafta kadar gidiyor)

- coillerin watt değerlerine dikkat edin. cihazınız yanında gelmeyen (veya watt değerleri ile uyumlu olmayan) bir tank ve coil ikilisi ile kullanırken özellikle.

- pil yerleşik değilse ve dışarıdan ayrı alacaksanız kaliteli bir pil alın. hatta bir tane de yedek alın ve bir tane de kaliteli şarj aleti alın. bu cihazların en zayıf noktası piller. gerçi bu durum cihazların değil pilin kötü olması durumunda bir saatli bomba olabilme ihtimalleri.

- likit en hassas olduğum konu. premium likitlerden almanızı öneririm. 100 ml'si 100-170 lira arasında değişir bu likitlerin. bu miktarda bir likit ortalama 3-4 hafta gider. ilk defa elektronik sigaraya geçecekseniz ve normal sigarayı hiç kullanmamayı planlıyorsanız nikotin oranı yüksek bir likit ile başlayın ve 6 ay kadar böyle devam edin (6 mg nikotin oranı iyidir başlangıç için) facebook gruplarında uygun fiyatlı da bulabilirsiniz.
  • givemesomesubstance  (11.04.18 13:58:57 ~ 14:03:16) 
Mobilim cok yazamam su an da bir sisesinin ne kadar gidecegi tamamen sana bagli ilk aldiginda hevesle ve yoksunlukla hele bir de likitin de tadi cok hosuna giderse 6 7 ml bile tuketirsin. Ben 3 falan tuketiyorumdur mesela.

İnternet sitelerinden alma cihazi esigaram.us forumuna bak. O cihaz hakkinda da cok bi bilgim yok ama onemli olan ustteki likiti koydugun yet atomizer yani alttaki cihaz sadece guc saglayan onemsiz bir sey.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.04.18 14:00:24) 
bu arada cihaz güzel. tankı nrg coil destekliyor ama, görece pahalıdır diğerlerine göre. ama dilerseniz farklı bir tank alabilirsiniz yine vaporessonun (veco plus öneririm, euc coil ile çalışıyor)


  • givemesomesubstance  (11.04.18 14:06:03) 
Bi de yeni cikan pod cihazlar var ben sigarayi birakmaya calisirken olsaydi onlar e sigara yerine onlari alirdim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.04.18 14:10:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.