[]

Askerde mazeret izninin askerliği uzatma durumu?

Komutanla görüşmem sonucu ciddi ailevi problemlerimi çözmek üzere ve gireceğim resmi mülakat dolayısıyla mazeret izni talep ettim ve dilekçemde açıkça mazeret izni talep ettiğimi belirttim ve dilekçe özüne de mazeret izni yazdım komutan da onayladı fakat yazıcı bana daha sonra askerlik şubesinden 7 ya da 8 gün askerlik çıkarabileceklerini söyledi böyle bir şey var mıdır,bana diyor ki biz belgeyi elle hazırladık word ile,resmi karanet çıktısı değil,olabilir mi komutanın onay verdiği dilekçemde kanuni izin geçmiyor kesinlikle hatta söyledim kanunu izin kullanamam erken çıkmam lazim diye komutana kanunu izin olacaksa gitmem diye ve, böyle bir durum olsa bile imzacı mı olurum şubede ne olur sizce,döndüğümde napmalıyım içtima kağıtlarında bile mazeret izni olarak düşük görünüyorumuşum fakat elimde izin belgesine baktığımda gerçekten de eski iznimin belgesi üzerinden düzenlenmiş yönergeler kısmında eski tarih var? Sanki hiç dert yok gibi başımda bu çıktı bir de,yardımcı olursanız çok sevinirim.Görselleri de eke ekliyorum.
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com


 
Mazeret izni normalde zaten yasal izinden kullandırılır. Yasal izni olan birine yasal izni dururken mazeret izni verilemez. Yasal iznini bitiren kimseye de mücbir hallerde mazeret izni verilir. Yani sizin aldığınız izin yasal izin oluyor.


  • gonion  (11.04.18 12:59:03) 
en doğrusunu askerlik şubesinden öğrenirsin. askerlik şubesinden sonradan 7-8 gün askerlik çıkma gibi bir durum olabilir lakin onu da şubede imza atarak tamamlarsın en kötü.( kesin bilgi değil, kesinlikle askerlik şubene bağlı bir durum orayla konuş)

iznini onaylayan komutan kd.çvş muş. bilgi eksiği olması muhtemel biri onu da dikkate al .
  • tosunpasa  (11.04.18 13:26:19 ~ 13:27:43) 
Mazerette aldım, yıllık izinde kullandım kimse hayırdır falan demedi


  • Uncle Sam  (11.04.18 23:18:10) 
mazeret bir hak değildir normal iznin dururken. eğitim falan ayrı. onları saymıyorlardı.mazeret normal iznini bitirdikten sonra kullanabileceğin bir şey.

static.turkiye.gov.tr
  • blue eyes white dragon  (11.04.18 23:43:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.