[]

schweppes tonik- cin

güzel oluyor mu? hayirsa nasıl icelim ( limon soda pudra şekeri falan demişler) ?


yanında ne atistiralim?

 
Çoook güzel olur, tonik+cin + sadece limon sıkacaksınız. Ölçüleri kendi damak tadınıza göre yaparsınız şimdi ankarada güneş var hafif bi' de sabah esintisi, lan bak sabah sabah başımıza ne açtınız ben de kendime hazırlayayım daha kahvaltı yapmadım alacağınız olsun.

Yanında birşey atıştırmanıza gerek yok, rüzgar karşıdan esiyorsa etraf yeşillikse bir de hava berraksa tamamdır bu cintoniğin olayı. keyif içkisi bu, hafif hafif yudum yudum yuvarlayacaksınız.

Viski gibi artistliğe ya da rakı gibi melankolik olgulara ihtiyacı yok hafif hafif yudum yudum eserken çarpacak ufaktan rüzgarla birlikte. Kaçtım ben.
  • mete kudur  (11.04.18 11:36:53) 
çok da güzel olur. ölçüsünü zamanla kendi isteğinize göre belirleyebilirsiniz, ben bire üç gibi koyuyorum, bir de bulabilirseniz lime sıkın biraz,sarı limonlarla olmuyor. bi iki parça ufak buz ve yeşil zeytin ie şahane olur,afiyet olsun.


  • pushing up the daisies  (11.04.18 11:41:44) 
Salatalık atın, boşverin limonu falan. Salatalıkla çok daha güzel oluyor.


  • noluyo yaa  (11.04.18 11:46:38) 
Scwheppes bitter lemon ile de güzel oluyor toniğin tadı hoşunuza gitmezse.


  • cinsi kisi  (11.04.18 12:46:30) 
çok güzel oluyor ya.

yanında havuç dilimleri üzerine limon ve tuz. olsa da içsek.
  • kablelvuku  (11.04.18 12:51:53) 
vay bee, bir dönemin en popüler içkisi olan "cin tonik"i bilmeyen bir nesil yetişiyor.

harika olur. cin, tonik ve buz. biz yazın bodrum'da yeşil bodrum mandalinası atarız. buralarda bulmanız zor, zaten mevsimi de değil. o yüzden limon koyabilirsiniz. ya da lime ona en yakın lezzeti verir.

yanında da fındık fıstık badem falan.
  • kibritsuyu  (11.04.18 12:54:54) 
limon + vişne suyu ile mükemmel oluyor. hazır tonik cinin acısını bastırmıyor.


  • caletti  (11.04.18 13:01:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.