[]

izmir’e haftasonu ziyareti

cuma gecesi izmir’de olup pazar aksam 6 gibi doneriz.
nereleri gorelim? sadece merkezi mi gezelim cesme vs de gidelim mi?
efes’i de gormek istiyoruz, pazar gitsek olur mu?


 
efes'i cumartesi gorun.
pazar gunu de izmir merkezde vakit gecirin.
cuma aksami zaten bir yerlerde eglenirsiniz.
  • for the record  (11.04.18 09:03:53) 
efes izmire 1 saat uzaklıkta. selçukta uzak yani. asansöre gidin deniz kenarında takılın başka bir şey yok zaten.


  • mikahakkinen  (11.04.18 09:45:29) 
efes için cts-pazar farketmez ama mümkün olan en erken saatte gidin. kapı açılış saatinde orda olun yoksa kalabalık ve sıcaktan bişey anlamazsınız. içeride su satılmıyor, kapıda kazık yemeyin. yanınızda bol su, belki atıştırmalık bişeyler, şapka ve kullanıyorsanız güneş kremi bulundurun. zira izmir yanıyor, efes tütüyor artık. erken giderseniz çıkışta şirincede dinlenmek için daha çok vaktiniz kalır hem. hmm şirince pazarları daha kalabalık olur, demek ki efes ve şirinceyi cumartesi yapmak daha mantıklı. (yazarken kendi kendine beyin fırtınası yapmak...) akşamına da izmire dönüp rakı balık falan yaparsınız kordonda.


  • halanne  (11.04.18 11:28:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.