[]

yazışmalar ve kesilmeler

instagramda yazışıyoruz artık biriyle konuşuyorsakta ordan konuşuyoruz tabii bu dediğim belli bi yaş kitlesi için geçerli. ama ben z kuşağı genci olarak bu durumu sık sık yaşıyorum. instagramda takılırken bir kız arkadaşıma bir şey yazıyorum. bu kızlarla genellikle gerçekte sürekli muhabbetim olmamıştır ama bi oranda samimiyetim vardır. sohbet etmek konuşmak bazen de cidden hoşlandığım için yazmak istiyorum. ya direkt bir şey yazıyor ya da hikayesine cevap veriyorum. konuşuyoruz ben güzel konuştuğumu düşünüyorum. ama bir yerden sonra tuhaf bir şekilde kesiliyor konuşma. (kız sonra hikayemi izliyor ama?) kızın kesinlikle tepki vermesi gereken bir nokta oluyor vermemesi için öküz odun vs olması lazım. görüyor tepki vermiyor. ben çok sinirleniyorum çünkü cidden bu kız mal değil bu kezban değil dediğim kızlardan yaşıyorum bu durumu. siz(erkekler) bu durumdan muzdarip misiniz ? kadınların bunu yapma sebebi 'türk kadını' olması dışında ne olabilir? evet önyargılıyım kardeşim konuştuğum hiçbir yabancı konuşmanın orta yerinde mal gibi muhabbeti kesip gitmiyor akıyor yani. buralar kurak...




 
aslına bakarsan çok spesifik,derin bir konu değil. beğenseydi eğer o konuşma bir şekilde akıp giderdi. tabi böyle diğer etkenler olmadan konuşmak zor, fakat genel anlamda budur. beğenip yazmadıkları falan da oluyor, taktik,trip niyetiyle diyelim. fakat diğer etkenleri sıfırlayarak konuşacaksak sorun beğeniyle alakalı olabilir.


  • biravekahve  (11.04.18 01:09:26 ~ 01:09:58) 
Hikayemi izliyor kısmına takıldım ben. Napsın senin hikayeye gelince atlasın mı? Sıradan gidiyor zaten hikayeler. Ha öte yandan ne paylaşıyorsun da nasıl bir tepki bekliyorsun ki? Tepki vermedi diye öküz odun falan olsun baya merak ettim. Bir de kesilen konuşmalardan sonra genelde biraz zordur bir yerden lafa girmek. Ha konuşma niye çat diye kesiliyor dersen oluyor yani, hoşlanöa vs. olmasa da normal arkadaşlarla hemcinslerle falan da oluyor, çat diye kesiliyor konuşma. Sonra 1 ay sonra konuşuyoruz mesela. İlla senle konuşsun istiyorsan sen yazarsın baktın sürekli oluyor demek ki kız senden hoşlanmıyor.


  • senolll  (11.04.18 01:17:12) 
Kadınları erkek değerleri ile yargılıyorsun. Onların dünyası çok farklı.


  • twelfth  (11.04.18 16:05:39) 
Senin gibi yazan 50 tane var çünkü, istediğine cevap veriyor.

Türk kadınını bu hale getiren; vasıfsız, .msalak, sümsük Türk erkeğidir. Nokta
  • yirmisantim  (11.04.18 16:19:34) 
Kara kara düşünmeye gerek yok. Beğenmiyorlar, bu kadar basit +1
Kız hoşlanınca muhabbet akıp gidiyor zira.

  • i m cool with that  (11.04.18 16:31:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.