[]

amazon'dan aldığım saat sahte gözüküyor

evet geçen hafta tissot marka bir saati amazon'dan aldım. used kısmından falan değil direk new olarak aldım ve ürün açıklamasında replika falan da yazmıyordu. saatin kutusundan international warranty kartı çıkmadı, kutunun köşeleri baya yırtıktı ve saatin kronograf kısmı internettekilerden farklı çalışıyordu (internetteki videolarda sıfırlarken saniye sayacı yavaş bir şekilde 12'ye dönüyor, benim elimdekiyse basar basmaz hızlıca dönüyor). sizce aşırı pimpirikli mi davranıyorum yoksa direk iade mi edeyim? yada bu saatlerin orijinal, sıfır olup olmadığını anlayabilecek var mıdır? avm saatçilerine pek güvenmiyorum açıkçası.




 
Amazon a durumu anlat belki hediye bile ederler


  • gozu acik sevisen yahudi  (11.04.18 00:43:01) 
Konuştum refund alırız dediler. Değiştirin bari dedim saatleri 3. Parti satıcılardan alıyoruz değiştiremeyiz dediler. Özürler falan. Canım sıkıldı akşam akşam.


  • antreman kocu munir bey  (11.04.18 00:51:30) 
Tissot u bilmem ama amazondan ben başka marka bir saat almıştım sahte değil gibi. Şöyle bir tavsiyem olabilir, amazonda da satıcılar oluyor. Amazon kendi satmıyor yani her şeyi. Neyse Tissot la iletişime geçip amazondaki şu satıcı yetkili satıcınız mı diye sorabilirsiniz. Sizdeki bu durumları da anlatıp bunlar normal midir gibisinden.


  • senolll  (11.04.18 01:12:01) 
evet mantıklı bir deneyim bakalım


  • antreman kocu munir bey  (11.04.18 01:22:19) 
Saatin tam olarak mekanizma modeline göre araştır. Aynı kasa, aynı model saatlerin değişik mekanizmaları da olabiliyor.

Ama pahalı bir saatse de gönder. Hoş amazon’um kendi sattığı ürünlerde sahte olacağını pek zannetmiyorum. 3. Parti satıcılardan aldıysanız olabilir ama.
  • malheiros  (11.04.18 02:23:59) 
tecrübedir, canınız sıkılmasın. bence de tissot'a ulaşın. video filan çekin, ne olacak bakalım... iç rahatlığı mühim şey. değer bence...


  • e haliyle  (11.04.18 06:12:04) 
Tissot satan iki saatçiye gösterdim, bakar bakmaz orijinal dediler. İade etmeyeceğim galiba. Bakalım artık hayırlısı.


  • antreman kocu munir bey  (14.04.18 14:48:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.