[]

httrack macos

macos için ne kullanıyorsunuz httrack yerine?

(httrack = bir websitesini komple download etmeye yarayan program)


 
app store'da ücretli uygulamalar var (sitesucker) ama yorumlara bakınca httrack'e alternatif mi karar vermek zor. en azından deneme sürümleri gibi bir şey olsa idi, memnun kalındığında alınabilirdi. para önemli değil derseniz bir bakın derim.

ben geçen sene makineyi tekrar kurana kadar httrack kullanmaya devam ediyordum. artık ihtiyacım kalmayınca tekrar kurmamıştım. httrack memnun etmedi mi sizi? ya da mac os'a kuramadınız mı? (kurulum biraz karışık görünür, komut satırı ile vs.)

httrack ve alternatifi uygulamalar için buradan gelebilecek geri bildirimlerin subjektif olacağını da aklınızda bulundurun. bir kişi uygulamayı, sevdiği bir websitesinde gayet sorunsuz kullanıyordur, tavsiye eder. Ama siz uygulamayı tercih ettiğiniz sitede deneyince, yarıda kalma, hiç başlayamama gibi sorunlarla da karşılaşabilirsiniz.
  • crevasse  (11.04.18 10:07:55) 
wget -m ile yapabilirsiniz, wget yoksa homebrew miydi neydi onunla kurabilirsiniz, python vs ile yazılmış bir sürü crawler da bulabilirsiniz.

günümüz siteleri html yerine js ile oluşturulduğundan crawlerlar düzgün çalışmayabilir, o zaman da phantomjs veya headless chrome kullanabilirsiniz.
  • selam  (16.04.18 00:11:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.