[]

adidasta ayakkabı numaranız değişiyor mu?

mesela ben niketa bi türlü tutturamıyorum, ya yarım ya bir numara büyük oluyor. adidasta da var mı böyle bi olay? internetten alışveriş yapıcam ama numara olayı kafamı karıştırıyor.




 
Nike 41 tam oluyor hatta bazı modellerde 40.5 oluyor. Adidas da 42 giyiyorum.

İmkanınız varsa mağazada deneyip öyle internetten alın.
  • lana del rey  (09.04.18 23:47:40) 
öyle markalardan anca 2 yılda bir ayakkabı aldığım için de olabilir ama hep değişiyor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.04.18 23:49:21) 
Nike kalıpları daha küçük bence Adidas'tan. Aynı numara Adidas'ta hep daha büyük geliyor bana.


  • ms brownstone  (10.04.18 01:47:50) 
Adidas'ta tam numaramı aldım en son.

Yalnız ayakkabı modeline göre bile değişebiliyor ya. Aynı modeli mağazada deneyip al derim. Ya da iki numara birden al, olmayanı iade et.
  • peggy  (10.04.18 11:22:31 ~ 11:22:45) 
Adidas'tan nefret ettigim icin hic giymedim ama Nike'da benim de tutmuyor. 41-43 arasi.


  • stavro  (10.04.18 12:00:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.