[]

Bankacılara ya da Hobi Olarak ilgililerine Zor Bi' Kredi Mevzuatı Sorusu

Çalışırken ev kredisi çekerek ev almış bir şahıs borçlarını bitirmemişken askere gittiğinde bu krediyi yapılandırabilir mi ?

mesela uzun dönem çıktı diyelim sanırım ilk 2 ay maaş alamıyor bunu tekrar yapılandırıp ertelerler mi ?

Bu şahsın başka kredileri de varsa, askerlik durumunda refleks nasıl olur ?


birkaç internet sitesinde bankanın insiyatifinde denilmiş ancak, bu durumda şube ile mi görüşmek gerekiyor bunun başka örnekleri var mı onları merak ediyoruz.

 
yapılandırma, bankanın opsiyonu. mevzuat diye bir şeyi olamaz yani (bankalar yapmak zorunda değil) ancak zorunlu kalırlarsa yaparlar... ve tüm bankaları genelleyemezsiniz. şubenizde MT ile görüşün.


  • 507  (09.04.18 21:41:48 ~ 21:43:44) 
Bu aralar sık duyurum, bu soruya da cuk oturuyor.
"Eğer bankadan 100bin TL kredi aldıysanız bu sizin sorununuzdur. Eğer bankadan 100 Milyon kredi aldıysanız bu bankanın sorunudur"

  • rastinon  (09.04.18 22:36:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.