[]

Yamyam Sorusundan Aklıma Geldi

St. Petersburg'da 1. Dünya Savaşı döneminde bazı insanlar bebeklerini öldürüp diğer çocuklarına yedirmişler ve/ya kendileri yemişler. Hayal etmesi güç, ama siz böyle bir durumda ne yapardınız? Yemeseniz hepinizden birden öleceksiniz.
Ben yine de ne kendi bebeğimi ne de başkasını öldüremezdim sanırım.



 
O kadar güçlü bir hayatta kalma isteğim yok benim. İntihar ederdim sanıyorum.

Not: Bu cevabı serin ve çikolatayla dolu bir çekmecesi olan bir masanın bulunduğu odamdan yazıyorum.
  • rahip janick  (09.04.18 16:57:41) 
hiçbirimiz ölecek kadar aç kalmadığımız için bu soruya cevap vermek zor. "ben çok iyi insanım kimseyi öldüremem", "ben çok onurlu adamım kendimi feda ederim" gibi basmakalıp karakter cümlelerinin geçersiz kalacağı koşullar bunlar. kendi bacağını da kesip yiyebilirsin, bebeğini de öldürürsün, bir köşe geçip sessizce ölmeyi de bekleyebilirsin. ha ben hala mantıklı düşünebilecek haldeysem napardım? pragmatik davranıp en iri çocuğu öldürürdüm ailece gömerdik herhalde.


  • sir gawain  (09.04.18 17:06:38) 
@cureforlove
1. Dünya Savaşı yazmışım, yanıtını görünce fark ettim.
Benim okuduğum kaynaklarda kendi çocuğunu öldürenlerden de bahsediyor. Mesela;
www.dailymail.co.uk
  • auroraaurora  (09.04.18 17:08:35 ~ 17:09:01) 
benim de öyle aman aman bi yaşama isteğim yok, kaldı ki bi çocuğu hatta kendi çocuğumu öldürecek cesaretim de yok. bi yerlerden çalar çırpar mıydım acaba? en oluru o gibi duruyor öyle bi durumda.


  • olutaklidi  (09.04.18 19:54:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.