[]

kedi vs. amerika uçuşu 2

merhaba arkadaşlar, daha önce şu duyurumda bahsetmiştim ama fikirlerinize muhtacım. eksiduyu.ru

kedimle yaklaşık 20-22 saat sürecek bir seattle uçuşu planlıyoruz. ve veterinerle konuştum dayanamayacağını, götürmemem gerektiğini, bir sürü evrak işi olduğunu, çok külfetli olduğunu falan söyledi. açıkcası sinir oldum. veteriner yemekten çok suya ihtiyacı olduğunu söyledi.aktarma yapacağımız noktada yürütmeyi deneyebilirim ama bizimki çok korkak sanmıyorum yürüyeceğini. amerika içinde aktarma yapıp da ertesi gün uçmak ya da konaklamak da seçenekler arasında yok. gerçekten dayanamaz mı, sizce zorlamamalı ve onu burada mı bırakmalıyım? :(


 
burdaki kopeklere abdde yuva bulan ve goturen gonullu gruplari var. bi tanesi su mesela www.adoptagoldenatlanta.com kedi icin durum degisir mi daha iyi bilenler soylesin de, isterseniz sitede verilen facebook grubundakilerle gorusun. bulamazsaniz da soyleyin simdi mobildeyim detayli aratamadim.


  • pide  (09.04.18 13:28:30) 
başka veterinerler de sorun ancak çok uzun gerçekten aşırı strese girebilir. illa götüreceğim diyorsanız avrupa fln aktarmalı gidin olmazsa 1 gün fln. öylr aktarma noktasında yürümez yiyip de içmez korkak ise. yatılı fln aktsrma yapmanız lazım


  • oscar  (09.04.18 13:33:58) 
Çok uzun uçuşlarda genellikle sakinleştirici verilmesi öneriliyor. Birde kedinin ebadını bilmiyorum ama sanırım kargo bölümüne vermeniz gerekecek, küçük ebat ve 4 kg üzeri ağırlıkta kabine alamıyorsunuz. Kargo bölümü için de anestezi bile yapılması şart koşuluyor olabilir. Havayollarından teyit etmeniz lazım.

Evrak olayları bir şekilde halledilir. Eğer anestezi yada sakinleştirici olacaksa ve kargo bölümüne verecekseniz genişçe bir taşıma kabı içerisine su mama koyabilirsiniz. Biraz endişe yapabilir ama bir süre sonra alışıyorlar ve uyukluyorlar bile. Bizim 2 saatlik uçak (kabinde) yolculuklarımız oldu hiç sorun etmediler, korkak olmalarına rağmen. 10 saatlik de araç yolculuklarında biraz siniyorlar ama yine sorun olmuyor.

20 saat uzun bir süre ama kesinlikle olmaz diye düşünmüyorum açıkçası biraz ürkebilir ama ayrılmaktan iyidir ben olsam şartları zorlardım.
  • FAtE  (10.04.18 10:56:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.