[]

Dünyada şu anda en büyük sorun ne?

Sizce dünyada şu andaki en büyük sorun(lar) nedir? Mülteciler mi? Plastik atıklar? Savaş? Sağlık?

Ne düşünüyorsunuz? Hangi sorunun bir an önce bitmesini isterdiniz?


 
Nüfus.

Hemen her şey buna bağlı.
  • sen git ben geliyorum  (09.04.18 01:22:24) 
Küresel ısınma. Daha tam belimizi kırmadı ondan farkında değiliz de işin içinde olan biri olarak toplu ölümlerin yaşanması çok olası. Sonunda da zaten medeniyette level atlayacak veya dibi boylayacağız.

Halen kapitalizmin numaralarıyla çevre politikası güdüyoruz(emisyon hakkı satın alma gibi) doğa sana böyle bir hak tanımıyor.
  • bos gezenin bos ustasi  (09.04.18 01:24:27) 
Bozgunculuk. (Dezenformasyon, kışkırtıcılık, insanları dolduruşa getirme...)

Ve vücuda giren kimyasallar.

İçten ve dıştan sarıldık.
  • ssiradanbirigibi  (09.04.18 01:37:31) 
mutsuzluk.


  • makarnavodka  (09.04.18 01:37:57) 
İnsanın bitmesini istiyorum, hepimiz bir anda yok olalım.


  • Kamyoncunun vitesi  (09.04.18 01:45:21) 
nüfus +1.


  • gezegen olan pluton  (09.04.18 01:54:54) 
cehalet. cehalet olmasa başta nüfus olmak üzere bu sayılan sorunların çoğu olmaz. küresel ısınma hariç. o bir döngü. insanlar yokken de vardı, varken de olacak. insanların yaptığı süreci hızlandırmak oldu biraz.


  • nawar  (09.04.18 02:46:29) 
Nüfus. En temelde bence bu var. Nüfus yüzünden eğitim, gıda, sağlık vb konularda eksikler var. Kaynaklar yetersiz, savaşlar bu yüzden var vs vs, örnekler çoğaltılabilir.


  • orient blue  (09.04.18 10:51:44) 
Nüfus ve çevre kirliliği


  • peggy  (09.04.18 10:55:30) 
turkmen kocasi demis ki:
bir ayrilik,
bir yoksulluk,
bir olum.
  • viva paulista  (09.04.18 11:28:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.