[]

kedi tüyü ve kurutma makinesi

Merhaba,

kedi sahiplendik bir süre önce, ufaklık bolca tüylü ve mevsim nedeniyle de epeyce dökecek. maması gayet kaliteli, furminator'ü de var. fakat uçuşan ve kıyafetlerimize bulaşan tüyler nedeniyle kurutma makinesi almayi düşünüyoruz.

hangi modelleri önerirsiniz?

 
Bizde sanayi tipi Miele var ve bu bir çözüm değil. En iyi çözüm bu zamazingo: mcdn01.gittigidiyor.net


  • bos gezenin bos ustasi  (09.04.18 01:02:48) 
Haha kurutma diyince kıyafet kurutma anladım ben sık sık çamaşır yıkayacaksın falan diye ahahah, saç kurutma makinası ile tüy falan gitmez boş yere deneme bile:)


  • bos gezenin bos ustasi  (09.04.18 01:04:28) 
o tüy toplama aletinin şarjörlüsü var ikea da.


  • tukenmez adam  (09.04.18 01:17:06) 
saç kurutma makinesinden bahsediyorsan kedi onun altında durmaz onu söyleyeyim. o kadar gürültü çıkaran makineyi gören kedi, haç görmüş vampir gibi kaçar.

edit: sanırım çamaşır kurutma makinesi kastedilmiş.
  • himmet dayi  (09.04.18 10:01:10 ~ 11:08:10) 
%100 çözüm olmasa da oldukça etkili. ben de cok üst seviye bir marka yok fakat önemli olan enerji sınıfı ona dikkat etmeniz en önemlisi diyebiliriz.bence düşünmeden alın eve aldığım en yararlı 2 elektronik üründen biri diyorum her zaman. digeri de neato botvac dökülen tüyleri vs günlük siz evde yokken süpürüyor herkes mutlu mesut yaşıyor :)


  • kullanıcı adını aktif edemeyen insan  (09.04.18 10:48:49) 
tüylerini kestirebilirsiniz ben kestiriyorum kendileri de çok rahat ediyor


  • suicides underground  (09.04.18 10:51:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.