[]

ingilizce çeviri

şunu anlayamadım. zahmet olmazsa ne diyor?

"Fremaux’s need to satisfy the French film industry may not mean much to Netflix, but it speaks to broader questions about how a country that has treasured the art of cinema for generations can adapt to new models that marginalize the role of theatrical distribution."

özellikle şu kısmı hiç anlamadım. "Fremaux’s need to satisfy the French film industry may not mean much to Netflix"
fremaux'ın fransız film endüstrisini tatmin etme ihtiyacı netflix'e çok anlam ifade etmiyor gibi bir şey anladım. freamaux'tan sonraki 's neyin s'i? o kafamı karıştırdı.

 
Tam olarak öyle diyor. "Freamux's" daki 's iyelik eki. Fremaux'nun gibi.


  • brane  (08.04.18 22:45:26) 
Çeviri konusunda bir iddiam yok ancak kabaca şöyle diyor:

Fremaux'nun, Fransız film endüstrisini tatmin etme ihtiyacı Netflix' pek bir anlam ifade etmiyor olabilir ancak bu ihtiyaç, sinema sanatına nesiller boyunca çok büyük önem atfetmiş bir ülkenin tiyatral dağıtımı önemsizleştiren yeni modellere nasıl adapte olabileceği hakkındaki daha geniş sorulara hitap etmektedir.
  • brane  (08.04.18 22:49:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.