[]

İşi düştükçe srayan tipler ?!

Belki çok sevdiğiniz bi kız arkadaşınız, sevgiliniz. Belki arkadaşlrınız çok seviyorsunuz ama hep işeri düşünce aranansınız.

Bu tiplere nasıl davranıyorsunuz ?! Ben hem kız tarafına, hem etkek tarafına hayır diyemiyorum çoğu zaman. İşleri düşünceden kasıt, işim var arayamam değil veya toplantı vs değil. Aaa boş zaman var kimse de kalmadı czn yi arayım da vakit geçireyim anlamında.

Hayır diyebilmek veya tavır alabilmek bu kadar zor mu veya bir anlam teşkil eder mi bilemiyorum. Birileri ilk yürümeye başladıktan sonra tanıdığım insanlar, biriside çok sevdiğim ailemin bile tanıdğı bir kız arkadaş. Ben ne zaman bişey yapmak istesem outlanıyorum bi şekilde.

 
sevenler hep üzülüyor, üzenler hep seviliyor.
insanlık hali sonuçta bişey vardır falan gidemezsin. ama bunu düşündürtecek kadar olmuşsa açma telefonları, boşver.
bana bunu yapan arkadaşım, ben ona surat yapınca, senin hiç arkadaşın yok ki dedi. ve bu, kardeşi yanında değilse dışarı çıkamayan birisi. sonra düşündüm doğru diyor aslında. yani ben ona bunun iznini vermişim.
-Aaa boş zaman var kimse de kalmadı wish'i arayım da vakit geçireyim, nasılsa boştur.
  • wishmaythşngs  (08.04.18 19:46:35) 
çok sık konuşmadığım insanların numaralarını sildim, sen de arada kaynamışsın diyebilirsiniz. mal değilse anlar. zaten işi düşünce arıyorsa, çok sık konuşmuyorsunuzdur.


  • nice tnetennba  (08.04.18 20:40:59) 
bu aralar etrafımdaki tüm tipler böyle. çözümü şöyle buldum; aradıklarında açmayıp sonra işim vardı diye yazıyorum whatsapptan. whatsapptan yazınca ise iplemiyorum kısa kısa cevaplar veriyorum. ufak ufak kesiliyor böyle yapınca :)


  • Tears of Devil  (13.04.18 11:01:09) 
@Tears of Devil +1


  • chitosan  (13.04.18 11:26:07) 
Ben direk söylerim, işin mi düştü hayırdır diye. Kimisi bozulur birdaha aramaz, kimisi de arsızlığa vurup devam eder.


  • battal gemalmaz  (13.04.18 11:30:38) 
ozunuzde iyicil bir insansaniz cok ince hesap yapmadan otomatik tamam hallederim dersiniz. sizi cok zora sokan seyler degilse de yapin zaten. arkadas dedigin herkesle surekli gorusmezsin, oyle bir zaman enerji yok. ama yolda karsilassan iki sohpet edersin. yani iliski ya kankadir ya da sari cizmeli memed Agadir gibi siniflanmiyor. atiyorum sen avukatsindir, ya da bir seyden cok iyi anliyorsundur, xx seni arar, yardim ister, cevaplarsin. bu insan kullanmak degil.

ama eger kullaniliyorsan, bunun ayrimini sen yaparsin ancak, o zaman once de ki, abi bir dakika, hatta biri var, bunu acmam lazim, iki dakika sonra aricam seni ben. sonra bir sakin dur dusun, geri ara. hah ne diyoduk? o konuda ben yardimci olamicam kardesim ya kusura bakma, de. yani hemen cevap verme, cunku otomatik yanitin evet, araya zaman sok bir bahane ile. geri arayip hayir de.
  • jimicik  (13.04.18 11:31:01) 
Arayip sormuyorum ben o tipleri hic. Teklifleri de geri ceviriyorum, is cikisi yetisemem, falanca yerden su saatte cikicam o saate yetisemem gibi.

Musait oldugu surece teklifimi geri cevirmeyen, arada kendisi de davet eden insan da var. Boylesi de arayip sormayi biraksa bile ben arayip soruyorum, unutmuyorum. Vefaliyimdir.
  • stavro  (13.04.18 11:41:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.