[]

milletvekili falan görünce napıyoruz?

bazen meclise gidiyorum, veya hocalar sürüklüyor ve bürokratlara denk geliyoruz. bugün de veterinerde biriyle denk geldik, köpeğimi sevdi falan. gereksiz yere heyecanlanıyorum o neyse de, bir konuşmaya başlasam hangi parti olsa gömeceğim.

kibarca el sıkıştık falan ama şimdi hayıflanıyorum neden böyle böyle yapmıyorsunuz demedim diye. her yüksek bürokrat gördüğümde oluyor bu. adamlar sanki ülkede olan bitenden bihaber gibi geliyorlar. ya da takmıyorlar.

siz napıyorsunuz, heyecanlanıyor musunuz? kafa mı atmak istiyorsunuz kollarınızı açıp sarılmak mı?

danke.

 
seninle aynı. baya yardırıp sövmek istiyorum. bindikleri arabalar, aldıkları hizmet, paralar pullar. çoğu orantısız bir şekilde zenginleşiyor vekillikten sonra ve ben bunun farkındayım.

sadece 2-3 kelam ediyorum o kadar.
  • giovanne  (08.04.18 18:43:24) 
bu dediğini yapmak için, kendini gerçekten güzel ifade edebilen ve yetiştirmiş, olaylara çok hakim, sakinlikle tabiri caizse 'ders verebilecek' bir kapasite lazım. yoksa çok salak bir durumda kalabilir insan.

ben kendime bir konu dışında (kendi profesyonel oldugum alan) böyle bir şekilde konuşma yapmak için güvenmem. çünkü adamın vereceği cevaplar olacaktır o cevabın etkilerini bilip sonrasında bir şekilde adamı alt etmek gerekir, siyasi gelişmeleri takip bile etmiyorum mesela nasıl cevap vericem şunu yaptık bunu yaptık dese (ki diyecektir siyaset dediğimiz şey palavra dünyası)

bence böyle bir altyapın yoksa bu işe girişme. karşındaki adamlar çok kaliteli oldukları için falan değil, çoğu tırt tipler ama bu gibi konuşmaları iyi savuştururlar ve dediğim gibi amacın adamları 'ülkede olan bitenden haberdar etmek'se bu büyük bir iddia
  • hopp  (08.04.18 19:47:13 ~ 19:57:25) 
hopp+1

o adam senin gibi binlercesine cevap yetiştirdiği için inanılmaz hazırlıklı ve pişkindir.
  • orpheus  (08.04.18 20:58:32) 
ya milletvekilini bırak benim bir kuzenim kaymakam, bir iki de müsteşar filan tanıyorum.

bunları, hatta ailesini görsem kaçmaya çalışırım ortamdan. öyle uyuz insanlar.
zaten son yıllarda belli görüşte olmayan bir koltuk sahibi olmuyor, malum. ben de muhalifim. bunların muhabbetini duymak bile istemezsiniz. istemem yani. konuşsak katil olurum, ne gerek var?

muhalefet partilerinden biri ile denk gelirsek normal konuşuyoruz. o da zaten ben tanıdığım için denk gelmiyorz tanıyan başka kişilerin ortamı olduğu için oluyor, haliyle sınırlı oluyor.
  • niye ama  (08.04.18 21:04:57) 
İzmir'den iki tane kalbur üstü ailenin çocuklarının düğününe gitmiştim. Birisi babamın bilmem kaç yıl önceki müdürüydü. Babam da git yemek falan yersin diye gönderdi.
adamlar izmirli ama düğün ankara'da da yapıldı. Ne alaka anlamadım tabi ama amacım öğrencilikte aç karnımı doyurmak yoksa adamlar da düğün de umrumda değil.
Karşı masada çankaya belediye başkanı oturuyor. Hatta koruması masam boş diye yanıma oturmuştu. Selam verdim neyse oturdum tıkınıyorum. Neyse bi ara kalktım lavaboya gideceğim. Önümden zamanın meclis başkanı cemil çiçek geçti. Hamınsı.. oldum. Konuşmadım tabi. Başım önüme eğil yürüyorum karşımda birisi ile sağa git sola git olduk aynı anda. Kafamı kaldırıp "geç abi işte" dememle hüseyin çelik olduğunu farketmem bir oldu. Adam sağol der gibi bakış attı. buyrun sayın bakanım demek durumunda kaldım.
Neyse "oğlum skt.r git yerine otur gebercen t.sklı adamlar arasında" derken vecdi gönülle ali babacan mescit yönüne gitti. Hatta bu ikiliyle konuşmak isterdim de tırstım tersler vs diye. Açıkçası hepsi kendi aleminde takılıyordu o gece. Kasılma vs yoktu. Tek kasılan sanırım bizim düğün sahipleriydi.
  • ismira007  (09.04.18 00:41:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.