[]

alıngan adamlarda bugün

geçenlerde haftasonu için birlikte program yapalım demişti ben de bu sabah napıyoruz diye sordum. bilmem sen karar ver, birlikte olduktan sonra naptığımızın bir anlamı yok dedi. çok sinir oluyorum böyle plan,program yapamayıp karşı tarafa iteleyen kişilere. Ben de politik cevap hazırmış dedim.-gülücüklü emojimi de ekledim yine- alındı. ben güzel bir şey söylemiştim falan diyor. baya uzattı muhabbeti şuan plan program yalan oldu,hesaplaşıyor benimle. çok mu acayip bir şey söylemişim? bana gayet normal geliyor çünkü.




 
Ama bir şeyler yapalım teklifi ondan geldi, ben ona istinaden napıyoruz dedim. Naiflik bu değil ya.


  • denef  (08.04.18 00:41:38) 
neden bu kadar sert çıktınız ki,itelemek gibi görüyorsanız sizin de onunla birşeyler yapasınız yok gibi geldi bana. çok zor değil ki hoşlanılan kişiyle görüşme planı yapmak istek varsa eğer,bir yerlere gidip oturacaksınız altı üstü.siz haksızsınız bence.


  • pushing up the daisies  (08.04.18 00:48:52) 
ben hiç bir şeyler yapalım demem,şunu yapalım mı ? diye direk planla giderim. kahve içelim mi? şu filme gidelim mi ? yürüyüş yapalım mı? gibi mesela.
@acemi, bi kere genelleme be :)

  • denef  (08.04.18 00:56:35) 
Niyetin yokmuş +1
Adam program yapalım dediyse ve sen de tamam dediysen temel amaç olan bir arada olma konusunda anlamışsınız demektir. Adamın program yapmış olmaması bu kadar sorun olmamalı, sen de yeterince istesen hmm o zaman şunu yapalım derdin.
Onun da bu vakte kadar bişey düşünüp teklif etmemiş olması da tuhaf tabii...
  • Bruce  (08.04.18 00:57:51) 
İkiniz de haksızsınız +1

Adamın bir planı olmalıydı. Olmasa bile bu lafa alınıp uzatan erkek kadar boş bir tip daha olamaz. Erkeğin alınganı da hiç çekilmiyor mıy mıy mıy.
Sen de “Hmm şunu yapalım mı?” diye bir plan sunsan ölür müydün? Niye çocuğu bozma gereği hissettin ki? Niye illa bi laf itirmeliyim diye düşündün sanki? Gözlemliyorum, kızlar hep yapıyor bu uyuzluğu.
  • i m cool with that  (08.04.18 01:04:01) 
Evet plan yapsa iyi olurmuş ama,
"birlikte olduktan sonra naptığımızın bir anlamı yok" diyen birine sinir olunmaz be ablam. Daha yapıcı olsaymışsın keşke.

  • o ben degilim  (08.04.18 01:33:35) 
bi erkeğin trip atması için biraz detay bi konu bence. trip atan erkek evlerden ırak. "ne yapalım" sorusuna "sen karar ver, bana farketmez" lafı beni de uyuz eder. biraz kolaya kaçmak oluyo.


  • pudrasekersizlokum  (08.04.18 01:56:59) 
sizin beyniniz yok mu? kolaya kaçmakmış. kolaya kaçıyorsa yaparsın bir plan, bulursun iyi bir fikir, ayarlarsınız, gidersiniz. şu kadınlardaki "her şeyi o ayarlasın her planı erkek yapsın" muhabbetinden gına geldi artık. hiçbir şeyi beceremiyorsunuz tek başınıza, her şeyi erkeklerden bekliyorsunuz. şu bağımlılığınız o kadar itici duruyor ki, tarifi yok.


  • turk kelekom  (08.04.18 03:14:27) 
Haftasonu bişeyler yapalım dediğine göre adam bunu haftaiçi söylemiş. Bu sabah napıyoruz diye mesaj attığınıza göre bu konu haftasonuna kadar hiç konuşulmamış, belliki buluşulmayacağı düşünüldüğünden plan da yapılmamış ki yapılmamış olsa bile siz bence de fazla abartmışsınız. Kötü bir şey söylememiş laf sokmak yerine istediğiniz bir şeyi söyleyebilirdiniz.
Bütün planı erkeklerin yapmasj konusuna ben de katılmıyorum.

  • fasko  (08.04.18 03:20:53) 
Az demissin bence. Senin anani .... onun bunun evladi diye baslamaliydin soze.


  • tosunpasa  (08.04.18 03:40:13) 
Adam asosyal bunu bil


  • her gece aç  (08.04.18 05:08:57) 
uzun zamandır birliktesiniz herhalde, bilenmeler başlamış... ben de sürekli plan yapıp artık bunaldığım, sen plan yapana kadar dışarı çıkmayacağız dediğim bi ilişkinin içine girmiştim zamanında. :D

ikiniz de haksızsınız +1
  • nice tnetennba  (08.04.18 06:17:48) 
şimdi bu mesajı görünce hatırladım.Bir tanıdığın tanıdığı sırf her şeyi bana bırakıyor,plan yapmayı bile bilmiyor diye bahaneyle erkeği sepetlemişti.İnsanlar çok garip.


  • turkuaz  (08.04.18 08:18:53) 
Ben de ikiniz de haksızsınız diyeyim, ama önceki buluşmaları da bilmek lazım. Sonra kusurun 6/10'u sende. Yapıcı bir tutum sergilemeyip adamın hevesini kaçırmışsın ve tartışmayı sen başlatmışsın. Adam müneccim değil. Ne söylese 'Yaaaa onu yapmayalım' deme ihtimalin de yüksek.

Sonra adamın bir şekilde alınmasını sağlayıp adam alıngan demek ne kadar etik? Birine alıngan demek için gerçekten havadan nem kapması lazım. Bana normal geliyor dediğin lafı yarın bir gün birinden işitirsen alınma madem.

Bu da bonus: pics.onsizzle.com
  • idexo  (08.04.18 09:03:28) 
Erkek dediğin cebinde a'dan z'ye 29 tane planla dolaşmalı. Bunları planlı takılmak isteyen 4-5 tane kızla değerlendirebilir. Planlı takılmak istemeyenlerle de tek gecelik takılır.


  • humat  (08.04.18 11:08:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.