[]

iğneada kamp nokta atışı soru

arabayı çeksek yol kenarına, herhangi bir tesis vb. olmayan fotoğrafta işaretlediğim yere, ormanın içine girip kamp atsak birisi gelip siz hayırdır der mi? yoksa usulü bu mudur zaten?

tesis istemiyoruz, doğal bir kamp alanı bakıyoruz.


 
Orası longoz ormanları ise orada kamp yapmak yasak.


  • garaser  (08.04.18 00:40:08) 
iğneada'da zaten kamp alanı var tesis olmayan.


  • kompisko  (08.04.18 01:39:30) 
yol üzerinde köye giderken sağda longoz ormanları girişi var.
www.yesilyurtgazete.com

bu girişten girip arabayı bi yere çekip ormanın içinde kamp kuramazsınız kanımca. Yolun sonuna çukur kazılmış ve sazlık suyu o çukura dolmuş. O yüzden araba o noktadan sonra ileriye gidemiyor. Muhtemelen jandarma tarafından yapılış birşey. Ve tam o noktada etrafa kameralar yerşeltirilmiş, jandarma tarafından izleniyor.

Size tavsiyem yukarıdaki resmin olduğu noktadan giriş yapmayın. Resmin olduğu noktayı geçip köye doğru giderken ilk sağdan içeri girin. yol bitecek, göl ile denizin birleştiği bir yere geleceksiniz. etrafta birçok ev ve bir tane de kayık kiralanan yer var. arabayı o noktaya park edin ve devam longozo doğru yürüyün. biz 1 saat içeri doğru yürüdük. acayip eğlenceli bir yer. kimse yok. jandarmanın o bölgeye girip sizi bulması imkansız. ama muhtemelen çok sivrisinek olur çünkü heryer bilek hizasında su ve çamur. bi tane yatır göreceksiniz yürürken. onun orada gece gelip içip gidenler etrafa çöplerini atmış. o nokta çok sote oraya kamp kurabiirsiniz.
  • plastic_angel  (08.04.18 12:47:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.