[]

Diş hekimleri toplanın 20

Elimizde yanındaki diş etini kızartan ve geceyi uykusuz geçirten sağ alt 8 numara 20'lik dişimiz var.

1)nasıl bunu çekmek kolay mı olur?
2)illa çene cerrahı mı gereklidir?
3)olaydan 3 saat sonra uçak yolculuğumuz var sorun olur mu? normal yeme içmeye ne zaman geçeriz?


thank you thank you thank you

 
Diş hekimi değilim.

Yirmilik diş gömülü mü? Evet ise büyük ihtimalle çene cerrahı gerekecek size.

Normal yeme içmeye (yanlış hatırlamıyorsam) iki saat sonra başladım ben.

Eğer diş gömülü ise çekimden sonra iki gün yanağa buz tutmanızı önerebilir hekim. Ayrıca tuzlu su gargarası da önerecektir muhtemelen.

Gömülü olan ve olmayan yirmilik çektirdim. Gömülü biraz zahmetli bir iş ( sonrasındaki buz, gargara vs)

Gömülü olmayan gayet rahattı.
Geçmiş olsun.
  • Fusha  (07.04.18 21:36:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.