[]

Kol İçin Planlanan Dövme Hk.

Merhaba. Koluma bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Omuz altındaki kısmın tamamını kapatacak büyüklükte olacak. Fakat aklıma takılan bir şey var. Spora gidip kol bacak konusunda biraz gelişme olursa(vücut geliştirme değil) dövmenin şekli şemali bozulur mu?




 
Spora gidip kol bacak konusunda biraz gelişme olursa(vücut geliştirme değil)

Bu ne demek? Ağırlık kaldırmazsan bir yerin gelişmez zaten. Kaldırırsan da dövmenin bozulması için bayağı şişmen lazım ki öyle bir amacın yok anladığım kadarıyla.
  • i was made for you  (06.04.18 15:24:47) 
@i was salonda sadece kardiyo çalışmam muhtemelen. kıyısından köşesinden biraz kolda gelişme olursa dövmede bir bozukluk olur mu onu merak ediyorum. çünkü kollarım öyle kalın/kaslı filan değil.


  • silah taciri  (06.04.18 15:47:40) 
kardiyo ile kolunda bir gelişme olmaz. zaten vücut çalışsan bile dövmenin şeklini bozacak kadar şişmen çok zor.


  • pitjantjatjara  (06.04.18 15:53:06) 
sadece kardiyo çalışmayacaksan demek ki, adına ister fitness de ister vücut geliştirme de, bunlardan birini yapacaksın. haliyle o kol da gelişecek. gelişmenin birazını çoğunu şu an sen de dahil kimse bilemez.

belki 1 sene kadar ertelesem dövme işini daha iyi olur, ufak tefek kas gelişimlerinin dövmeinin oranlarını bozacağını sanmıyorum ama 1-2 sene sonra ne olacağını da kimse bilemez belki de şimdiki haline göre bayağı kalınlaşacak kolların.
  • issiz karga  (06.04.18 16:06:18) 
Bozulmaz.


  • peggy  (06.04.18 16:09:05) 
Dövmenin tam yerinin tarifi geçiştirilmiş sanki, çizgiler triceps ve bicepsin üstünden aynı anda geçiyorsa (atıyorum kola dolanmış ecdekra, yılan gibi) şekil kayar ama senin dışında kim anlayacak ki? Onun dışında nispeten düz bir yerdeyse kol 32 cm'den 38'e kadar çıktıkça en fazla ölçeği büyümüş gibi olacaktır, onu sen bile anlayamazsın gözün her gün alışacağı için. ama kol 40 cm'nin üstüne çıkınca oturup ciddi ciddi şekil bozukluğu hakkında konuşmaya başlayabiliriz.


  • onemoremile  (06.04.18 16:42:38) 
aşırı şişersen değişir de çok zor iş o. şu durumda sende olmaz merak etme.


  • AlsterWasser  (06.04.18 16:51:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.