[]

dövizli askerlik

Merhaba,

Şimdi bu 1095 gün ile ilgili bir şey soracaktım. P.tesi-cuma çalışıyorum h.sonu tatil
Türkiye'ye giriş yaptığım sürelerin dahil olmadığını biliyorum, onun dışında h.sonu günleri hesaplamaya dahil edilmiyor değil mi? Yani her hafta 1095'den 5'er gün düşmüş oluyorum, doğru anladıysam.

Bir de Türkiye dışında, çalıştığım ülke dışında gittiğim yabancı ülke'ler de sürenin durmasına sebep oluyor mu?

Teşekkürler,

 
@lollok,

abi sigortam yoksa nasıl oluyor? (Onunla ilgili şirket içi durum karışık biraz)
  • tsubasa  (06.04.18 11:11:41) 
Sigortan olmak zorunda, sigorta kağıdı vs alıyorsun zaten çalışmış olduğun günler için. Kaçak mı çalışıyorsun yurtdışında?


  • Boris  (06.04.18 11:14:42) 
Haftasonu ve resmi tatiller de dahil.
1-31 Ocak arası çalıştıysan ve bu sürede Türkiye'de bulunmadıysan 31 gün yazıyor.
Sigortalı çalışma şartı var tabii ki.
Sigortan yoksa o süre dahil edilmiyor.

Türkiye dışında başka ülkelere gitmiş olman süreleri azaltmıyor.
Sigortanın yatıyor olma zorunluluğu var yine.
  • cakabo  (06.04.18 11:39:31 ~ 11:40:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.