[]

Dolar düşer mi?

Ekonomiden hic anlamam, araba alma düşüncem var ancak fiyatları görünce akıl karı olmadığını düşünüyorum, dolar düşse bile ötv düşmez biliyorum ama kısa vadede belli bir düşüş ihtimali varsa hem yatırım hem para değerlendirme konusunda daha net planlar yapabilirim. Saygilar.




 
doların düşeceğini sanmıyorum.


  • booty hunter  (06.04.18 09:58:55) 
bu skalada belli bir süre devam edecek. sonrasında düşeceğini pek zannetmiyorum.

not: yatırım tavsiyesi değil, kendi fikirlerim
  • silah taciri  (06.04.18 09:59:17) 
Boş+Boş araçlar alabilirsiniz


  • protrek  (06.04.18 10:02:13) 
dacia sandero dizel otomatik alabilirsiniz.

opel adam dizel otomatik alabilirsiniz.

otogazlı otomatik araba alabilrsiniz

veya en en en rahatı şu. işe gidiş geliş için ufak bir motorsiklet. son derece dikkatli kullanılacak. trafik derdi yok, benzin derdi yok, otopark derdi yok. son derece de ucuz arabaya kıyasla.

aile var, arkadaşlar var çocuk var vb için de telefonunuza uber aplikasyonunu kuruyorsunuz. taksi ile neerdeyse aynı para. kocaman carevel ile geliyor. onlara binip gezip tozup iş halledip geliyorsunuz.

inanın son çözüm bir araba almaktan kat kat daha ucuza mal olacak. araba ile maliyetiniz bakım servis benzin inanılmaz artacak.
  • charlotte blanc  (06.04.18 10:10:20) 
Dolar 3-4 ay içinde 4.25 görecek


  • turkuaz  (06.04.18 10:13:51) 
11 Nisan da Halkbank ceza kararı var, buna istinaden hatrı sayılır bir yükselme görebiliriz. Aynı zamanda Çin ABD ambargosuna karşılık vererek gümrük ambargosunu ABD ye karşı uyguladı bu da ABD borsalarında %2-3 arası değer kaybına sebep oldu.

Aslında doların pek değer kazandığı yok peruk kafalı sağolsun. Bizim para durduğu yerde eriyor. Dolardaki ivme bizim bu aptal yönetim stratejimiz olduğu sürece mümkün değil aşağı yönlü olmaz. Zaman zaman alım fırsatları yaratılabilir fakat bir düşüş beklemek aptallık olur.

3.58 civarlarında gezerken de 4 seviyelerine gelecek diyordum, kaçınılmaz son bu. Siz sözlükte noldu Dolar 4 lira sevicileri nerede diyenlere bakmayın. Bir ay içerisinde yaptığım siparişlerden ay sonu ekstresi gelmeden 600 TL zarar ediyorum. Direkt 5 liradan euro 4 liradan dolar hesaplarken millet dalga geçiyordu, artık bu hesaplar bile kurtarmaz oldu.
  • gozu acik sevisen yahudi  (06.04.18 10:40:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.