[]

Toparlayamıyorum

Hayatım boyunca hep tek olmaya bayıldım ya ben, taptım hatta.

Insanlar birsey yapmak isterken baska birşeyi tek başıma yapmayi tercih ettim vs.

Son 1.5 yıldır da yalnızdım bulunduğum şehirde. Ama hiç ihtiyaç duymadım birine.

Sonra son 3 aydır geçmişte bana 5 yıl fln aşık olan bir adam benle konuşmaya başladı. Ya 2 3 günde bir saatlerce herşeyden konuşuyoruz ama her konudan konuşabiliyoruz. Ben ya bu neredeymiş vs oldum. Birden bire dünyam değişti. Ilk defa biri ile o denli guclu paylaşmak istedim hayatimi. Ilk defa. Tam 2 yil sonra inancim oldu birseylere. Alıştım. Deli gibi alıştım.

Sonra normalde ist a gidecektim 3 4 gun. 5 ay onceden belli bir plan. onun için 10 gun yaptım bu plani. Ve öyle davrandı ki sanki bizim bir ilişkimiz olacakmış gibi. Ama gidince ne dedi biliyor musunuz; sana çok benzeyen biri ile görüşüyorum seni hala takıntı yaptığım için. Ama seninle olmaz sen üzerine alınmışsın birsey yoktu. Sen benim zayıf karnım olduğun için sana mesaj atmış yakın davranmış olabilirim.

Şimdi 2 hafta oldu. Ilk defa hayatimda ilk defa oturmuş yalnızlığından şikayetçi oluyorum ben yapıyorum bunu. Canım sıkılıyor. Evet cok garip ama tek canım sıkılıyor. Çünkü bana gösterdi mutluluk hayati paylasmak aradığın buydu dedi sonra cekip aldı elimden.

Ve işin en berbat yanı alalade biri ile can sıkıntım geçsin diye görüşebilecek biri değilim. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Resmen toparlayamıyorum.

Benim kendi halinde sakin yaşamımı aldı piç etti. Bilerek yaptı belki onca yılın acısını aldı benden. Beni bağladı kendine. Hiç kimsede bulamadığım yıllardır aradığım bir arkadaşlığı bulmamı sağladı. Bak dedi böyle olacaktık. Sonra hepsini yıktı. Bu nasıl birsey ya. Arkadasim dedi ki seni çok iyi tanıyor ve en zayıf yerinden yakalamış. Oyle belki.

Ama herşey geçti. Önüme bakmam lazim. Ve ben ilk defa sıkılıyorum tek başıma. Berbat bir ruh halindeyim. Bulundugum sehirden cikma ihtimalimi de 1 ay once uzattim 1 yil daha. Napsam netsem? Eski mod olma şansım yok mu? Resmen kronik bir mutsuzluğa düşmüş gibiyim. Eskiden mutlu eden şeyler bile etmiyor. Dehşet yalnız hissediyorum kendimi.

 
kusura bakma ama ne biçim kansız, karaktersiz bir insanmış. kanım çekildi okurken. verebilecek tavsiyem yok, yakın zamanda ben de benzer bir süreç yaşadım, henüz çare bulamadım. üzgünüm


  • air  (05.04.18 22:12:24 ~ 22:12:45) 
Erzurumda değilim ki. Yaşadığım yerden örnek vermek isterken söylediğim şehir orasi. Butun detaylari paylaşmayı pek sevmem. Çoğu şeyi açıkça yazdığım için bazı şeyleri tamamen kendime bırakıyorum.

Ama evet öyle biryerde ben de şaşırıyorum nasıl yaptım
  • mobydick  (05.04.18 22:32:48 ~ 22:38:25) 
adama kansız karaktersiz diyen arkadaş acaba neye göre bu kararı verdin ?
adama beş yıl friendzone çekmiş kız sonra birden yanlış anlamışmış da aslında sevmeye başlamış da gerçekten dünya sizin etrafınızda dönmüyor şunu anlayın artık

  • wishboneash  (05.04.18 22:57:04 ~ 22:57:21) 
5 yıl friendzone yoktu. Aynı şehir farkli bölüm vs. 6 7 ayda bir bazen daha bile nadir görüşürdük bir kere. Oyle hey naber vs mühabbeti yapardı benle. Ben nerden bileyim böyle bukadar güçlü hissettigini. Onun da hayatına giren kişiler oluyordu. Benim de hayatimda kişiler oluyordu bulustugumzda vs.

Öyle kansız değilim.
Zaten öyle biri de degilim.
Seviyorsa hissediyorsam konuyu o acmazsa bile ben acar o an bir şeye bağlarım. Bu bir daha görüşmemek olur karşılıklı olur bilemem. Son görüşmemizde de acik acik hayatımda biri var mi yok mu bilmiyprum demistim. Kim diyebilir bunu acikca. Ki benle ilgilendiğini kesin düşündüğüm için değil oyle bir ihtimal varsa bilsin diye söylemistim.

Bu sefer konuşurken anlamistım ama bana hala ilgisi var.
Doğru zaman diye birşey varsa onu bulduk sanmıştım. Oyle hissettirmisti.
  • mobydick  (05.04.18 23:06:49 ~ 23:16:56) 
Emin olun biz erkekler de hep öyle doğru anı bulduk sanıyoruz sonra bakıyoruz meğer yedeğe atılmışız , bunlar insanların başına gelebilen şeyler ben adama kansız şerefsiz damgası yapıştırılmasına karşı çıktım.


  • wishboneash  (05.04.18 23:19:14) 
"5 yıldır sana aşığım ve sana kafayı taktığım için sana benzeyen biriyle görüşüyorum. ama seninle olmaz, sen üzerine alınmışsın." gibi hastalıklı bir cümle kuran adamla hayatını paylaşmayı istemek hem de bunu ilk defa böyle güçlü hissetmek ve ardından toparlayamamak.
bence biraz oturup soluklanıp, derin derin nefes alarak yukarıdaki cümleyi okuyup tekrar düşünmelisin.

  • maskeli balonun maskesizi  (05.04.18 23:21:23) 
burada anlatmadığın bir şeyler var. bu hali eksik.


  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (05.04.18 23:53:28) 
Böyle böyle büyüyor insan


  • kisa  (05.04.18 23:59:47) 
seviyorsan git konus, cocugun da hala sende gonlu var belli ki. diger kizla bir iliskiye baslamadiysa tabii.


  • cocuklugundan optum seni  (06.04.18 08:43:59) 
Yapacak bir şey yok.Bu duruma,hayal kırıklığına üzülmeniz normal.İnsan olmanın gereği bu.

Ama üzüntünüz olaya olsun,muameleye olsun karşıdaki kişiye olmasın.
  • turkuaz  (06.04.18 08:59:01) 
"sana çok benzeyen biri ile görüşüyorum seni hala takıntı yaptığım için. Ama seninle olmaz sen üzerine alınmışsın birsey yoktu. Sen benim zayıf karnım olduğun için sana mesaj atmış yakın davranmış olabilirim."

Su lafin son cümlesi cok sakat bence. Vay böyle karaktersizler. Romantik gibi takilip seni kendine baglamis, sonra da akli sira vicdanini rahatlatmaya calisiyor. Pislik herif.
Ya acimayin böylelerine.

Sana gelince, iyi iste adam sana birisiyle olmanin seni ne kadar mutlu edebilecegini göstermis. Ayni mutlulugu baskasinda da bulabilirsin, biraz daha sosyal olmaya calis. Elbet biriyle karsilasacaksin.
  • chitosan  (06.04.18 09:58:29) 
Bu hikayede tek üzüldüğüm sana benzeyen kız oldu. Onun hiçbir şeyden haberi olmadan sadece sana benzediği için böyle bir durumun içinde olması yazık. Sana üzülmedim bence hak etmişsin yukarıda yazılanlar gibi eksik anlattığın bir şeyler var hikayede. Kimse durduk yere bu kadar yıl sonra böyle bir intikam almaz.


  • joker06  (06.04.18 10:51:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.