[]

Istanbul'dan Ankara Kugulu Park'a gelmek icin en mantikli yol hangisi?

Vakit sikintimiz yok ve o donemki ucak bileti fiyatlari da cok pahali oldugu icin ucak opsiyonunu eliyorum. Gece 22-23 gibi binecegiz.

Garajdan sonra direkt Kugulu Park'a gidecegiz. Bu durumda otobusle gelmek mi yoksa tren mi mantikli? Otobusse en iyi otobus firmasi hangisi?


 
Tren daha mantıklı aslında. Gardan gençlik parkının önüne yürürseniz (10 dknızı alır max) heykelden direk kuğuluya giden otobüslere binersiniz.


  • giovanne  (05.04.18 21:27:43) 
bir kişiden fazlaysanız taksiye binin. 2 kişi aktarmayla falan uğraşmadan giovanne'nin dediği gibi yürüyerek gitmeye kalksanız 5,5 lira tutacak 10-15 dk da sabah ayazında yürümesi olacak üzerine. taksi 15 en fazla 20 lira falan tutar gardan. rahat rahat gidersiniz.

gar-taksi.
aşti-ankaray(kızılay'da in)-413'e bin(daha başka bir sürü vardır da en sık geçen 413)
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.04.18 21:32:44 ~ 21:33:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.