[]

anlayamadım

bugün çok anlamsız bir mesaj aldım. ne dediğini anlamıyorum, bana neden bu mesajı attığını da. ingilizcem çok iyi değil zaten. ne demiş burada? ve ben ne yazayım sürekli yanlış anladın diyor.

hahah no no, my question is how to put blue tag that says reveal hahah because when i post there, next to mine post it says oc titty drop, but i want it to say reveal because it is reveal. hope you understand what i want to ask haha


 
karşı tarafın niyeti bozuk.


  • sutlu nescafe  (05.04.18 21:28:44) 
Diyor ki yazıya nasıl mavi vurgulama eklenir.


  • bos gezenin bos ustasi  (05.04.18 21:32:17) 
bu yazışmanın birebir çevirisi nedir?

daha önce böyle bir şey geldi ben de ne demek istediniz yazdım?

hey i just have random question hahah how did you put blue 'reveal' on the forum titty drop?

sonra sorudaki mesaj geldi.
  • sayha  (05.04.18 21:34:25 ~ 21:34:52) 
reddit ya da benzeri bir yerde mi konuştun/ konuşuyorsun bu kişiyle?

it says oc titty drop: it says ''original content title dropped''

yani birisi onun oc title'ını kaldırmış ama o ''reveal'' title'ı(?) istiyormuş. bunun için ne yapması gerekiyormuş. benim eyyorlamam böyle.
  • air  (05.04.18 21:37:03) 
bu iki mesajda ne diyor ya bu? memelerini göster falan. erkeğim ulan ben. ne memesi göstereyim. anlamadım ki.


  • sayha  (05.04.18 21:37:07) 
o zaman sana yanlışlıkla atmış mesajı. memeni göster demiyor :D ilk yorumumu değiştiriyorum, bu tity drop içeriği paylaşmış. önce oc verilmiş sonra kaldırılmış. diyor ki bu aslında ifşa. ben de ifşa 'vurgusu' istiyorum postuma. nasıl yaparız bunu diyor.


  • air  (05.04.18 21:39:37) 
başka detay yok. iki mesajı da paylaştım. halen ne istediğini de ne dediğini de anlayamadım. siz de hiç yardımcı olmadınız. işin içine meme girince hepimizin ayarı bozuldu galiba :)


  • sayha  (05.04.18 21:51:47) 
abi nerede dönüyor bu konuşma, ah onu da söylesen bi keşke :) detay derken bunlar da dahil.

bak son haliyle kafamda canlanan senaryo;

www.reddit.com

böyle bi reddit'te titty drop subreddit'i var. bu eleman ya da hatun da (sanırım hatun reveal falan diyor) titty drop post'u paylaşmış ve iddiasına göre reveal yani ifşa imiş. yani kendini çekmiş ve koymuş. reddit de bu post'u, daha önce paylaşılmadığı için, hemen [OC] diye tag'lemiş. Yani original content olduğunu vurgulamış. Ancak gel gör ki bu hatun post'unun reveal şeklinde taglenerek content owner olduğunun vurgulanmasını istiyor. sonra konuyla ilgili aslında mod'lara ulaşmak istiyor ama yanlışlıkla sana mesaj atıyor.

sen de ona ''prove it'' yaz ve gönder, bu kıyağımı da unutma :D hatun sana kendi özel bir ifşa atacak böylece. sonra yazarsın nice tits but i am not a mod sorry ya da buna benzer bir şey.

ek. düşümde de, hatta çok eminim olayın böyle olduğuna. bu anlattığım senaryoya yerleştirirsek konuşmaları gayet mantıklı oluyor :)
  • air  (05.04.18 21:59:05 ~ 22:01:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.