[]

Spor Malzemesi Satışı Konusunda Yardım

Selamlar.

Maddi sıkıntı çekiyorum. Spor mağazası olan bir arkadaşım var. Satabildğini sat, net kar senin olsun dedi.

Nasıl satabilirim bu ürünleri. Çok kar etmesem de olur yeter ki satılsınlar.

şöyle bişey var. arkadaşıma geliş fiyatı 25 lira olan plates lastiği n11 de 27 liraya satılıyor. hal böyleyken ben 27 liraya satmak istesem nerde nasıl satacağım fikri olan var mı?

Örneğin: spor çantası, her çeşit top, tenis topu, boks eldiveni vs. var.

şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

 
Letgo olabilir.


  • westblack  (05.04.18 21:18:51) 
letgo-sahibinden

bir de facebook gruplarina bakin. oralarda da cok para donuyor.

eger kalite urunlerse instagram (ama zor)
  • brkylmz  (05.04.18 22:52:47) 
bu tarz ürünler genelde facebook ve letsgo'da iyi gidiyor fakat alıcılarla muhabbetler enteresan gelişiyor çopu zaman. Facebook ikinci el gruplarına gir hepsine toplu ilan ver.


  • Aşk Adamı  (05.04.18 22:55:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.