[]

trafik teroristleri varken araba kullanmak?

selam,

50-60 ortalama hizla gidilen cift serit yol dusunun, otoparkin tekinden biri laps diye yola atladi, ne bi bakma var ne bir sey var. frene asilip yan seride gectim, kornaya da bastim. adam arkamdan bagirip cagiriyor, ben de "ne var be" dedim haliyle aynadan adama.

akan trafikte bi 5 dk falan devam ettim. takip ediyormus megersem :) bu onume gecti bir anda, yola devam ederken dortluleri yakiyo. sonra yan tarafta cep vardi yavas yavas o tarafa gecip durdu, kapiyi acti sinirle indi falan, ben devam ettim yoluma. benim de durmami bekledi herhalde.

baktim adam psikopat, kaybettirdim izimi.

adam hem onume atliyor, hem kufrediyor, hem de kavga ariyor :) normalde olmasi gereken gormemisim diyip ozur dilemesiyken yaptigina bak...

nasil araba kullanabiliyoruz bu ulkede? sizin de basiniza boyle seyler geliyor mu? keske plakasini alsaydim, insanin aklina o an gelmiyormus gercekten de :/

 
gayet normal kullanabiliyorum ben. arada gereksizler tabi çıkıyor her konuda olduğu gibi.


  • diffarentiationation  (05.04.18 19:02:46) 
Bu tipleri dovdugumuz zaman polise gidip sikayetci oluyolar, 1 tanesini guzel benzettim 3 sene olacak, hala mahkemelerde surunuyorum. Yani diyecegim, Cok var boyleleri, hangi biriyle ugrasacaksin. bunlara uyup kavga edersen basin beladan kurtulmaz. İte dalasacagina caliya dolas demisler. Gormezden gelip yoluna bakacaksin,o sana satasirsa tamam abi deyip devam edeceksin.


  • battal gemalmaz  (05.04.18 19:15:33) 
olur öyle arada. genelde camım kapalı oluyor benim. küfür de etsem benden başkası duymuyor.

cam açık olunca da elimi kolumu sarkıtıp laf dalaşına girmiyorum.

elimi camdan çıkarttığım anlar; yol isterken bi saniye geçebilir miyim anlamında, aniden durduysam ve selektör/korna yediysem eyvallah farkındayım ama ne yapayım öndeki de aniden durdu anlamında, bazen de geç arkadaşım hadi geç sabahtan beri g.tümdesin yol verdim şimdi de geçmiyorsun anlamında.

geçen bir aracı sıkıştırdılar ve benim üzerime kırdı. korna ile uyardım daha fazla gelmemesi için. yanındaki yolcu ile birlikte aynı anda bana bakıp özür mahiyetinde bir el kaldırdılar. eyv farkındayım anlamında ben de elimi kaldırdım ve devam ettim.
başkası olsa başlarım ulan senin özrüne diyerek sağa çekmişti.

haydar bulundurun siz yine de. haydar iyidir.
  • eeb  (05.04.18 19:21:10) 
Cok zor.
Camı kapıyı kapayıp, güzel müzikle kendi yoluna bakacaksın. Trafikte magandaları takmamayı öğreneceksin.
Ve tabiki bir başkasının hata yapma olasılığına karşı trafikte kendini her zaman koruyacaksın.
O değilde de Kadın sürücü olmak cok daha zor bu ülkede. Cok zor.
  • purplee  (05.04.18 19:56:24) 
Cam kapalı, kapı kilitli olsun, maganda her yerde maganda bu ülkede, eşkiya değilse kapıyla camla uğraşmaz gider. Her halükarda biber gazı ve haydar bulundurmak iyi olur.


  • Uncle Sam  (05.04.18 20:14:53) 
Camlar full kapalı, müzik açık, mümkünse siyah sedan ve kalburüstü bir model olduğunda pek bulaşan olmuyor. Onun dışında 3 sene beyaz citroen c4 kullandım bir çok defa dayak yemenin eşğinden döndüm.


  • roket adam  (06.04.18 15:44:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.