[]

Çapa el cerrahına mı fizyo terapiste mi güvenmeli

Parmağım kırılmıştı aylar önce. Hala onla uğraşıyorum. Detayları geçiyorum. Şu an bükülemiyor diye el cerrahı ortopedist fizyo terapist her yeri dolaşıyorum. (medicanaya gittim ve yanlış tedavi uygulandı).

DOlaştığım her yer de farklı bir şey söylüyor.


Bugün çapaya gittim el cerrahına. Adam v şeklinde atel kullanman lazım dedi 6 ay, 1. eklem 2. ye baskı yapıyor diye bunu kullan dedi, fizik tedaviye devam et dedi.

n11scdn.akamaized.net

şunn gibi.



Fizik tedaviye yönlendirdi taksınlar diye ateli.

Gittim fizik tedavici ben buna atel takmam. Bir sürü şey dedi yok kalıcı mallet olmuş vs. Çoğunu anlamadım. Bir kaç hareket gösterttirdi asistanlarına. Haftaya randevu verdi. Gel tekrar kontrol edelim. O zaman duruma göre takacak sanırım.



Biri el cerrahı biri fizik tedavi. NE yapmalıyım karar veremedim. Haftaya fizik tedaviciye gidince el cerrahına tekrar gidip "takmadı fizik tedavici" diyeceğim sanırım ama fizik tedavici de boşa böyle bir şey yapmaz bence, bildiği vardır. Farklı hareketler de gösterdi, diğer fizikçiler gibi standart şeyler değil.


Hem el cderrah hem fizikçi ikisi de kötü şeyler söyledi aslnda. Uzun sürecek ve yanlış tedavi ve dışa bükme sıkıntıları :(

Bir parmak kırığının nelere sebep olduğunu da anlatırdım da az çok anlaşılır

 
Kemikte sorun yok. Dokuda kireçlenme var. uzun süre atelde kaldı çünkü. Farklı farklı doktorlara gidip göstermem lazımdı ama yapmadım. Önemsemedim. GÜvendim tek bir hastaneye. medicanaya. ortopedi ve fizik tedavisi işe yaramıyor maalsef oranın.


  • Cursed Chico  (15.04.18 16:58:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.