[]

squat yaparak nasıl büyüyor bu kalça ya

Ben iyice eriyorum. Ne kalça kalıyor ne bacak. İlla mı ağrılıkla yapacağız. Hip trust daha mı iyi işe yarar bir hareket.




 
www.t-nation.com

İlla ağırlıkla yapacaksın evet, squat'tan daha iyi hareketler var kalça için, linkte anlatıyor uzun uzun.
  • i was made for you  (05.04.18 13:37:30) 
Aslında bildiğimiz normal squat kalçayı pek çalıştırmaz, ya da sadece bazı squat çeşitleri çalıştırıyor diyelim. Misal en sevdiklerimden biri: Bulgarian split squat; kalça için çok iyi bir hareket bence. Lunge'lar da iyi kalça için. Yalnız lunge'ları yaparken kesinlikle doğru formda yapman gerekiyor yoksa dizleri mahvedebilir.

Onun dışında hip thrust tabii ki en iyisi. Instagram kullanıyorsan bretcontreras1 hesabını takip etmeni tavsiye ederim, adamın takma adı "glute guy" zaten, orada paylaştığı hareketlere bakabilirsin.

Bir de genetik faktör de var tabii.
  • peggy  (05.04.18 13:51:02 ~ 13:53:51) 
Ben bu islerden cok anlamam ama 1 ay boyunca squat yapip sonucu gosteren bir video izlemistim farkediyor mu diye. Al izle kendin karar ver.
www.youtube.com

  • bos gezenin bos ustasi  (05.04.18 15:29:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.