[]

bangkok bilenler

kraliyet sarayı’ndan sukhumvit’e nasıl gidilir? sukhumvit dediğim terminal 21.
akşam saatlerinde taksi o bölgeye girmek istemiyor, her seferinde sorun oldu.
saraydan en yakın metro istasyonuna gidip metroyla mı geçmek lazım?


 
tuktuk?


  • elon  (05.04.18 12:01:21) 
uber veya grab var. fiyatları uygun. geç saatte kullanabilirsiniz daha avantajlı olur.


  • mr.goodcat  (05.04.18 12:11:47) 
Saraya yakın metro istasyonu yok.
Saraydan çıkıp iskeleye yürüyün. 5 dk kadar sürer. Tekne sizi "Saphan Taksin" istasyonuna götürecektir. Oradaki metro bağlantısıyla Sukhumvit'e gidebilirsiniz.

  • kostas  (05.04.18 12:13:10) 
terminal 21 tam olarak asok durağının önündedir. direkt metro ile ulaşabilirsin. kraliyet sarayından ulaşım için en iyi yol önce nehir üzerinden tekneye bin sathorn'da in. oradan saphantaksin durağından metroya bin. siam durağında aktarma yapıp asok'ta in.


  • sibrizzio  (09.04.18 17:12:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.