[]

Elektrikli Diş Fırçası Seçelim mi?

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

İkisinin de özelliklerini karşılaştıracak olursanız, veya aranızda kullanan varsa yorum yapabilir mi? Fiyat performans açısından değer mi, bu fiyatlarda daha iyilerini bulabilir miyiz?

 
Bunlar neden bu kadar pahalı- bi kaç gün önce gratis den 45TL ye aldım Oral-B pilli. hmmm


  • euteamo  (05.04.18 04:56:24) 
Aynısından var bizde, şarjı çok çabuk bitiyor artık. Önerim; pilli bir şey seçerseniz belki daha iyi olabilir.


  • teknikekip  (05.04.18 11:02:23) 
Bir süre ben de kullandım. İlk başlarda memnundum, öneriyordum ancak bir süre sonra ağrı yapmaya başladı dişlerimde. Şimdi çalıştırmadan kullanıyorum, ilk fırsatta nornal fırçalara döneceğim.

Bir de, daha önce tekrar konusu olmuştu da duyuruda, bir dişçi arkadaş bunları önermiyoruz biz demişti . Görürse duyuruyu zaten kendisi nedenini daha iyi anlatır.
  • air  (05.04.18 12:16:40) 
Dişte ağrı yapıyorsa o zaman şiddeti ayarlama yok bunlarda, tek modla çalışıyor.


  • sevgikusunkanadinda  (05.04.18 16:14:00) 
bence o kadar büyük paralar vermeye gerek yok. şundan kendime aldım, memnun kalınca kardeşime de aldım. öncesinde dişlerimi hiç fırçalamıyormuşum onu anladım

urun.n11.com
  • legalize marijuana  (10.04.18 12:49:17) 
Şimdilik vazgeçtim evet, hem gereksiz pahalı, hem de dişhekimleri bile ortak bir olumlu kanıya sahip değil elektrikli diş fırçaları konusunda.

Çok teşekkür ederim tüm yorumlar için.
  • sevgikusunkanadinda  (10.04.18 16:50:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.