[]

Mezuniyet Sonrası Askerlik İşlemleri

İyi günler duyuru ahalisi.
Ben şubat ayında üniversite ile ilişiği keserek geçici mezuniyet belgesini aldım. Bundan sonra Askerlik tecil işlemleri için hangi zamanda, neler yapmam gerekir?



 
resmi mezuniyet tarihinden itibaren iki ay içerisinde yaptırman gerekir. askerlik şubesine gidiyorsun mezuniyet belgenle. oradan seni doktora sevk ediyorlar. muayeneni yaptırıp tekrar şubeye gidiyorsun, iki senelik tecil hakkından yararlanıyorsun böylece.


  • calmdown  (04.04.18 22:06:40) 
mezuniyet tarihinden itibaren 2 ay içerisinde herhangi bir askerlik şubesine gitmen gerekiyor. çoğu şube mezuniyet belgesi vs. istemiyor, sistemden kendileri çıkarıyorlar sanırım. ondan sonra aile hekimine giderek askerliğe elverişlidir yazısını alıyorsun. tekrar askerlik şubesine giderek yazıyı teslim ediyorsun ve sana mezuniyet tarihinden 2 yıl sonrasına kadar tecilli olduğunu gösteren askerlik durum belgesini veriyorlar ve gönderiyorlar.
askerlik şubesinde sıra olmazsa eğer 20-30 dakikada halledersin işlemleri.

  • maskeli balonun maskesizi  (04.04.18 22:23:35) 
artık sistem degişti önce edevlete girip asal yoklama başvurusu yapıyorsun. başvuru yaptıktan sonra iki belge çıktısı alıp birer kopya çogaltıyorsun ve ek bir belge daha almak için aile hekimine gidip yoklama yaptıracagını söylüyorsun o sana hemen bir belge çıkarıp verebilir ya da hastaneye sevk edebilir şansına kalmış bişey bu belgeyide 1 tane çogalt. burası önemli doktordan belgeyi aldıktan 24 saat sonra herhangi bi gün askerlik şubesine gitmen lazım çünkü sisteme düşmüyormuş boşuna şube yolu tutmuş oluyorsun 24 saat içinde gidersen. elde ettigin 3 belge ve kopyaları bide diplomanın aslı ile gidersen 30 dk da halloluyor. çıakrdıgın belgelerin üzerinde el yazısıyla doldurman gereken alanlar olacak unutma.


  • spadæs  (05.04.18 01:37:38 ~ 01:38:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.