[]

Hiv testi

Supheli iliskinin 31. gununde hiv duo ultra test yaptirdim 4.nesil guvenilir midir bileniniz var mi,negatif ciktigi halde bas agrim ve biraz bogaz agrim oluyo arada psikolojim bozuldu aklima getirmekten. Test yaptirdigim lab "sonuc kesindir degismez dedi teyit etmek icin bikac kez aradim "yasadiginiz belirtiler hive ozgu degil ve stresten bile olabilir" dediler. Ne dusunuyosunuz




 
En son çıkan var.
1 hafta içinde mi ne belli oluyordu.
Güvenilir.
Aslında belirtiler sen korktuğun için ya da denk geldiği için oluyor.
İnşallah bir şey çıkmaz.
  • lonelyman  (04.04.18 16:10:59) 
baş ağrın ve boğaz ağrın tamamen psikolojik. hiv virüsü öyle 1 hafta, 1 ayda etkisini gösterecek virüs değil. yaptırdığın testin ne kadar güvenilir olduğunu doktor arkadaşlar daha iyi bilir ama 2-3 ay sonra yaptıracağın testlerde kesin sonucu alırsın.


  • silah taciri  (04.04.18 16:15:12) 
hastalık hastası olduğum dönemde edindiğim engin bilgilerimden bi kuple paylaşayım. ilişkim falan olmamasına rağmen doktorun kullandığı aletten hiv kapmış olabileceğimi düşündüğüm için derin araştırmalara girmiştim :D o test negatif ise sonuç kesin. 10binde 2 mi ne yalancı pozitiflik olasılığı vardı. rakamları yanlış hatırlıyor olabilirim. yani sonuç negatifse kesin negatif. pozitifse 10binde 2 yanılıyor olabilir test.


  • shotcrete  (04.04.18 16:24:47) 
@silah taciri

"hiv virüsü öyle 1 hafta, 1 ayda etkisini gösterecek virüs değil." gayet de gösterir. tıpkı grip olmuşsun gibi belirtiler gösterirsin.


@kırmızı başlıklı mario

negatifse çok stres yapmana gerek yok. üç ay sonra bir test daha yaptırırsın, için rahatlar.
  • sen git ben geliyorum  (04.04.18 17:08:16) 
Akut retroviral sendrom olarak virüs alındıktan 2 hf içinde etkisini gösterebilir. Ancak bu durum tüm Hiv olguları içinde yüzde 40 civarında görülür.

Geri kalan yüzde 60lik kısımda ise asemptomatik bir seyir sözkonusudur.

Yani hiçbir semptom görülmeyebilir. Sadece lap dedigimiz lenf nodu sismesi şikayeti ile 10 yıl hastalık bu şekilde devam edebilir.
  • thatisthedoctor  (04.04.18 17:11:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.