[]

cs go ile ilgili 2 sorum var

öncelikle ben halâ cs 1.6 oynuyorum. go'ya geçmek istiyorum. ara ara esl'den canlı videolar denk geliyor göz ucuyla bakıyorum. kafama takılan bir şey var. rakibin geldiği yeri duvardan da olsa görüyor oyuncu. çıktığı anda tak diye vuruyor. 1.6'daki wall-hack gibi bir şey. neden böyle bir şey var çok saçma değil mi? ya da benim bilmediğim bir olayı vardır herhalde. ikinci sorum detaylı bir oyuna benziyor 1.6'nın aksine. rütbe olayları falan. çoğunluk produr şimdi burda, madara ederler diye indirmeye korkuyorum:) pro olamasam da ne kadar bir sürede iyi bir oyuncu olurum?




 
Öncelikle şunu söyleyim, ben bu oyunu oynayan birisi değilim. Benim bilader oynar çılgın gibi. Ondan biliyorum.
En çok şikayet edilen wallhack ve aim hack olayı var. wallhack i zaten yazmışsın, aim hack'te nereye ateş edersen et direk düşmanı kafadan vuruyorsun.
hilelerden bağımsız olarak -onların tabiriyle- "ses kasarak" yani sesin nereden ve ne şiddetle geldiğini dinleyerek düşmanın yerini tespit etme ona göre hazır bekleme olayı var. Ayrıca her bölgede de aynı ses gelmiyor, ses de değişiyor bildiğim kadarıyla.
Bu oyunu ciddi ciddi oynayanlar nişan alma olayını baya iyi yapıyorlar. Kapı, pencere, köşe yerlerde nişangahı tam adamın belireceği yere koyuyor. Kendisi hareket ederken bile nişangahı oraya kitliyor tabiri caizse adam çıkınca hemen ateş ediyor, tekrar nişan almaya zaman harcamadan.

Rütbe kategorisi var ama siz ilk başlarken sizi, sizin rütbenizdeki insanlarla eşleştiriyorlar, zamanla oyununuz geliştikçe sizi yeni üst rütbelerdeki insanlarla eşleyip ona göre rütbenizi yükseltiyor. Ya da kötü oynamaya başlarsanız düşürüyor.

Mouse, kulaklık, klavye çok önemli ayrıca. Hayvan gibi para harcıyorlar bu tip şeylere.
  • battal gemalmaz  (03.04.18 17:31:15 ~ 17:32:09) 
Wallhack oyunda sorun ama o esl videosunda gördüğünüz wallhack değil. Seyirciler düşmanların yerlerini vs gorebiliyor ondan kaynakli. Oyun içinde legal olarak duvar arkasini görmek mumkum değil. 1.6 bilen biri coook zorlanmaz. Mouse klavyeye de para harcamaya çok gerek yok bu işten para kazanmayacaksaniz. Zaten öyle olursa sponsorlariniz verir


  • ghilleinthemist  (03.04.18 17:41:20) 
O gorduklerin taraftar bakiş açısı. Şak diye vuranlar geldiklerini görmeden vuruyor. Refleksleri o aşamada pro oyuncuların.

İndirimdeyken al oyunu dene bi süre, zaten başlarken seviyene gore oyuncu veriyo, 1.6 tecrüben iyiyse kolay rakiplerle oynarsin muhtemelen başta ve cok zorlanmazsın, sonrası senin seviyene göre
  • nundu  (03.04.18 17:50:05) 
ses kasıyorlar, kimsenin kimseyi gördüğü yok.
Oyunda hile var evet, ama en az bir o kadar da olur olmaz her şeye hile diyen bir kitle var. Rütbe sistemi olduğu için zaten kendi yetenek seviyende insanlarla oynayacaksın.
İyi eğlenceler.
  • eksimeksi  (03.04.18 17:55:01) 
rekabetçi diye bir mod var sadece takım arkadaşlarını görebiliyorsun öldükten sonra bile. Mesela orada takım arkadaşı info vermiş olabilir öldüğü yerde. Bak adam burda geliyor falan diye.


  • fatedtoloveyou  (03.04.18 18:17:34) 
diğer şeyleri arkadaşlar açıklamış gayet güzel. ben de ekleme yapayım. oyunu indirimdeyken veya bütçenizde sorun yoksa şimdi alın tavsiye ederim oynamanızı. ben 1.3-1.5-1.6-source-go oynadım. csgo'ya 1.6'dan geldim. biraz da aiminize bağlı hangi rütbeye atacağı. ben nova 3 başlamıştım. supreme kadar çıktım, şuan kartal'ım. bir arkadaşım var gümüş 2 başladı ve 1 yıldır gümüş 4'ü geçemedi. biraz oyun videosu izleyip taktikler öğrenerek, biraz da death match serverlarda aiminizi geliştirerek 6-7 ay içerisinde ciddi sıçrama yapabilirsiniz. bir sürü oyun çeşidi var temelden başlayıp en az 30 saatlik basit eğlence, dm, silah yarışı serüveninden sonra rekabetçi moduna girmenizi öneririm. millet produr madara ederler diyorsunuz ya bunu özellikle ona istinaden söyledim. bir de kendinizi hazır hissettikten sonra dust2 belasından çıkmanızı tavsiye ediyorum. millet csgo'yu dust2'den ibaret sanıyor.

not: hile konusunda valve'nin bunun önünü almak istemediğini ve bundan para kazandığını düşünüyorum. bu yüzden günde 4 maç atarken bir anda pubg'ye dönüp 2-3 günde 2 maça falan indirdim csgodaki vaktimi.
  • golgi aygıtı  (03.04.18 18:36:14) 
silver dan başlayıp globale çıktım 1 senede, hile düşüncesi oyun zevkimin önüne geçti ve bıraktım. cs go hile olmadığı sürece oynanabilecek en adil ve strateji tabanlı fps oyunlarından biri. esea ya da geçebilirsiniz le-lem seviyesinden sonra. esea da hilenin sıfır olduğu söyleniyor. ben de 1 ay oynadım ve hileye denk gelmedim. competitive de hep solo oynadım, çok leş takımlar da geldi ama sonuçta hak ettiğiniz rütbeyi alıyorsunuz ve o rütbede oynuyorsunuz. kimsenin size bu nerden geldi diyecek hali yok, normal şartlarda 1-2 rütbe altınızla veya üstünüzle oynuyorsunuz rekabetçide.


  • tukenmez adam  (03.04.18 19:04:48) 
cevaplar tatmin edici, teşekkürler. d2 belası go'da da var demek ki. midem bulanıyor artık şu mapı görünce. efsane falan değil başka bir şey olmuş artık. hiç mi sıkılmadılar şu haritadan. efsane olan tonla map var. aztec, dust, italy, militia, inferno vs gibi. hiçbiri oynanmıyor. tutturmuşlar d2.


  • lionel andres  (03.04.18 21:11:38) 
dust2 is life. bence en güzel harita dust2 valla, mirage da idare eder ama diğerlerini hiç sevemedim, eskiden italy hastasıydım şimdi o tadı yok.


  • tukenmez adam  (07.04.18 23:43:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.