[]

Stanley vs. Klean Kanteen (Termos)

Sabah evde yaptığım çay ya da kahveyi gün boyu iş yerinde içmek için bir termos almayı düşünüyorum, iş arkadaşım önümüzdeki hafta amerika'ya gidecek, amazon'dan sipariş verip onunla getirteceğim, biraz daha ucuza gelecek o şekilde. Arasında kaldığım iki model var, daha önce bu termoslardan kullanan varsa deneyimini paylaşabilir mi?

Klean Kanteen:
www.amazon.com

Stanley:
www.amazon.com

 
stanleyi kullaniyorum o linktekini. harika o kapagi zaten bardak olarak kullaniyorsun. goruntusunun kabaligina takmazsan on numara. aksam 9da hazirladigim cayi bir sonraki sabah 10-11 gibi ayni sicaklikta iciyorum. daha uzun da sicak tutuyor sanirim ama beklemedim hic o kadar uzun.


  • woolrock  (03.04.18 15:57:10) 
stanley vacuum bottle dan bende de var. Gerçekten mükemmel. Diğer attığın marka hakkında bir fikrim yok. Ancak bu termos-mug işinde stanley hakkaten mükemmel. 24 saat sıcak-soğuk tutuyor içindeki şeyi.

Ben bir de şundan almıştım termos ile beraber : www.amazon.com
Bu da bildiğin mug. Bu da kısa süreli kullanımlar için.
  • nuevo  (03.04.18 17:18:43) 
Kleen Kanteen´in linkteki ürünü olmak üzere, iki farkli ürününü daha kullaniyoruz ve cok memnunuz. Stanley´in uretimi nasil/nerede bilmiyorum ama Kleen Kanteen üretimde adil odeme yaptigini soyluyor. Bir de, basliklari eskirse, kaybolursa vs. yeni bir ürün almaniza gerek kalmiyor, parca parca da satiliyorlar cunku. Ben Kleen Kanteen diyorum.


  • buf-e kür  (03.04.18 19:40:52 ~ 19:41:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.