[]

Macbook yardım

Selam arkadaşlar biraz anlamadığım bir konu olduğu için danışmak istiyorum. Kullanmam gereken progamlar: klasik office programları adobe ps, ai. Şimdi macbook air 13 inç 8 gb 128gb ssd, macbook air 13 inç 8gb 256gb ssd, macbook pro 8gb 128gb ssd seçeneklerim var. mesela macbook air 128 gb ssd ile pro 128 gb arasında nası bi fark olur? veya air ın 128gb olanını alsam bir sorun yaşar mıyım? İnanın hiç anlamıyorum, arkadaşımın attığını olduğu gibi yapıştırdım buraya, siz düşünün. Azcık bilgiye ve akıl almaya ihtiyacım var




 
after effects vs, kullanmayacaksanız hepsi işinizi görür. en ucuzunu alın.


  • brakgn  (02.04.18 23:00:20) 
Air'ın ekranı çöp. 128 gb ssd de az gelebilir ama yine de 128 Pro diyorum.


  • i was made for you  (02.04.18 23:05:14) 
Aslında okul bitene kadar photoshop ve illustrator kullanıcam, ardından bir işim kalmayacak. Merak ettiğim şu: Şimdi ben Macbook Air alsam, bu programlarda bir sıkıntı yaşamam değil mi? Ya da mesela 128 gb ssd yerine 256 ssd al, yaşamazsın da diyebilirsiniz. Veya kafan rahat etsin pro al diyebilirsiniz. Gelgelelim bütçe sorunundan dolayı Macbook pro alırsam 13 inç ve 128gb ssd olacak. 128 gb ssd pro alacağına air al mı dersiniz yoksa. Of ne zor iş, sözelciyim ben.


  • vivalaaj  (02.04.18 23:10:26) 
Ya bir de apple ın kendi sitesinden bakıyorum ama hepsiburada da daha ucuz, hepsiburadadan bilgisayar alınır mı?


  • vivalaaj  (02.04.18 23:11:50) 
performanslari acisindan karsilastirma yapamam ama macbook pro 13 alirsan eger sadece usb-c ve kulaklik girisleri olacak, bunu da goz onunde bulundurmakta fayda var.


  • cocuklugundan optum seni  (03.04.18 01:02:19) 
@ vivalaaj: ben hepsiburada'dan MacBook Air aldım, mis gibi geldi. herhangi bir sıkıntı da yok.


  • babilbaligi  (03.04.18 06:12:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.