[]

Amerika Vize Sorunsalı ?

yakın zamanda vize başvurusu yapacağım, alabilir miyim ve nasıl yanıtlar vereyim diyerekten buraya yazayım dedim.

Öğrenci desen değilim, yasal olarak gelirim görünmüyor. Nakit olarak belli bir miktar param var fakat bankada değil.(bankada lazım olacağı için bankaya atarız np)


Davetiye olayını 80 yaşında adamdan tutun 20 yaşındaki genç bir arkadaştan isteyebilirim önerirseniz.

Okul lazım derseniz bu sene bir üniye kaydolabilirim sırf bu olay için.

Sabıka yok.

Bana orada yakının var mı diyecekler. Var dersek "kalmaya gidiyorsun len" diyip vermezler diye düşünüyorum.
Teyzem Amerikan vatandaşı fakat çok taze 5 senesini doldurdu pasaportunu aldı.Aile bireylerinden onunla tek konusan benim Amerika'da oldugunu bilen dahi yok aslında.

Asıl amacım Amerikadaki yaşamı 4-5 ay tatmak. ondan sonra dönüp ona göre karar yurtdışında yaşama kararı almak.

Vizeyi alma ihtimali arttırmak için gerekli tiyolarınızı bekliyorum. yaş : 24

 
- Öncelikle Türkiye'ye bir bağınız olsun. Üniversite kaydı yaptırabiliyorsanız kesin yaptırın.

- Davetiye hususunu bilemiyorum, onu davetiye ile vize alan arkadaşlar daha iyi bilir, geçiyorum.

- Para bankada olacak evet. Dökümünü isteyebilirler.

- Orada yakının var mı diye soruluyor, genel görüş "hayır" demenin daha faydalı olduğu yönünde. Çünkü doğru düşünmüşsünüz, gidip kalma ihtimalinizden korkuyorlar ("vize"nin temel mantığı da o zaten bence).

- DS-160'ta "orada sizi kim finanse edecek / yolculuğunuzu kim finanse edecek?" vb sorular var yanlış hatırlamıyorsam. Geliriniz yoksa bankadaki paranın kuvvetli olmasına dikkat edin derim. Kendi kendimi finanse ediyorum manasında.

- Ek olarak bence öyle çok atla deve bir olay da değil ABD vizesi. Dediğim gibi "bu eleman Türkiye'deki varını yoğunu bırakıp da ülkemize musallat olur mu?" sorusunu adamlara "yok lan olmaz herhalde" dedirtmek lazım. Özeti bu yani.
  • gonion  (02.04.18 21:56:01) 
En temizi ssklı bi işe girin. Patron finanse etsin. Bi müddet izin versin . Dönünce işe devam edicem deyin


  • photo85  (03.04.18 04:12:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.