[]

kısır döngü

28 yaşlarında kız kişi ile 35 yaşında erkek kişisi kız erkekten toplumca daha üst mevkide çalışmakta kız doktor erkek polis bunlar evlenmeyi düşünmektedir,ama erkek kişisinin hiçbir birikimi yoktur ailesi tarafından güvenceside yoktur ama kızla en kısa zamanda evlenmek ister ve bir buçuk yılda sadece 1.500 tl biriktirmiştir hali hazırda kredi borçlarını ödemektedir..kızın kızıp hesap sorması üzerine erkek kişisi ayrılmak istemiştir, tavırları çirkinlemiştir 1. si erkek kişisi evlilik masrafları için kıza mı güvenmekte ama dilinde hep kendi payına düşeni yapacağını söylemekte bir yıl içinde nişan düğün isteyen biri için ne kafar gerçekçi 2. si kızın hesap sormaya hakkı yok mudur ? neden bu kadar aşırı tavır( kız düğün nişan için herşeyin en bazalini istemekte karşı tarafı kesinlikle zor durumda bırakmak istemiyor ve kız evlilik için yapması gerekenden daha fazlasını yapmakta kendi açısından) 3. sü kız çok sevmekte ama erkeğin bu düşüncesizliğinede kızmakta kabullememekte ne yar dan geçiliyor ne serden kız nasıl çözecek bunu aklı şaşmış durumda sizce ne yapmalı?




 
www.nkfu.com

sevgi evlenmek için tek başına yeterli değil, hele ki sizin gibi bir çift için hiç değil. o iş olmaz, çözülmez; tatlı canlarınızı boşuna yormayın.
  • Bruce  (02.04.18 21:05:26) 
Kız zaten bu para durumuna takılıyorsa baştan bu evliliği yapmamalı. Zira evlilik denen şey ekonomik ortaklıktan geçiyor. Ortaklık eşit olmak zorunda değil ama belli ki, 28yaşındaki bu "kız" kişi bu durumla baş edemeyecek. Zira polis kişisi ilerde emniyet müdürü filan olmayacaksa hep artık evlenince sanıyorum kadın olacak kız kişisinden az kazanacak. Haliyle ev alırken, araba alırken, çocukları okuşa yazdırırken, tatillere giderken vs hep aynı sorunlar yaşanacak. Zaten aileler de belli ki istekli değil. En iyisi bitirmek.


  • red g  (02.04.18 21:14:03) 
ben yanlış hatırlamıyorsam bu doktor kız- polis erkek ilişkisi bir tane daha vardı duyuruda, yoksa siz o musunuz?

kadının fazla erkeğin az kazanmasını normalde sorun etmem (kadınım) ama "polis" zaten benim için direkt kaçma sebebidir -çünkü ideolojilerimiz uymaz. Doktorlar da süper yüksek ücretler almıyor zaten belli branşlarda değillerse, polisler de öyle çok düşük almıyor ki alsalar ne olur. dediğim gibi sorun o değil 35 yaşında adam ne kredisi ödüyor? KYK değil herhalde. ev araba da değil anladığım kadarıyla? ne o zaman? bütçe yapmayı bilmeyen bir erkek çocuğu mu kendisi acaba? korkarım, kendisi 35 yaşında, mangalda kül bırakmayan, lafa geldi mi "ben şöyle yaparım böyle uçarım kaçarım" diyen ama icraatte fıııssss bir abimiz. Genel yurdum polisi. Genel yurdum "ağır abi"si.

Babanızdan filan şefkat mi görmediniz, silah mı çekici geliyor, ilk ciddi ilişkim emek verdim ayrılamam mı, derdiniz ne Allah aşkına?
  • niye ama  (02.04.18 22:04:40) 
@red g kızın para durumuna takıldığı yok,sadece evlilik konusunda üzerine düşeni yapmadığını düşünüyor kızdan daha çok hevesli evlenmeye ama kız kadar ortada çabası yok; evliliğe ,yeni yaşam kurmaya dair birikim yapma konusunda..


  • arale  (02.04.18 22:12:56) 
@niye ama daha önceki duyurulardaki kişi ben değilim, polis olmasının hiçbir cazip yönü yok ama insan olarak kıza şimdiye kadar destek olmuş mesleki anlamda bir adım öteye gitmesinde manevi destekle cesaretlendirmiş manevi yönden kızı güçlendirmiş yeri gelmiş abi si yeri gelmiş en yakın arkadaşı olmuş. Gelgelelim dediğiniz gibi bütçe yapmayı bilmeyen geçmişte yaptığı savurganlıkların kredileri daha kyk borcu da sırada


  • arale  (02.04.18 22:18:06) 
Kız arkasına bakmadan kaçsın


  • pastörizesüt  (02.04.18 23:32:07) 
kaç +1


  • i m cool with that  (02.04.18 23:45:05 ~ 23:45:17) 
Kız kazığın allahını yemek üzere. Anında kaçması lazım. Borçlı olmak sorun değil ama bu tavırlar çok büyük sorun. 35 yaşında biri o saate kadar bir baltaya sap olamadıysa ondan sonra siksen olamaz.


  • roket adam  (03.04.18 00:46:39 ~ 00:46:57) 
Kıź ya kendi düğün içın ödemeleri yapmakta ya bir süre daha beklemekte, bir zaman vermekte, hemen ayrılmamakta, stres ortaya cıkmakta. Başka ne olmakta?!


  • velvetmorning  (03.04.18 08:33:15) 
Sorun adamın az kazanması ya da kızın ondan görece fazla kazanması değil anladığım kadarı ile. Madem evlenmeyi istiyorsun planın ne diyor kız adama, adam ayrılayım ben yaparak kızın kendine olan sevgisini ölçüyor aklınca.
Valla kardeş bence de kaç. Kızın elbette (hesap sormaya değil ama) planları bilmeye hakkı vardır. Bu yaşta hala plansızlıktan kredi çekip ödüyorsa (sırada KYK var demişsin) evlilik senin için bir kölelik haline gelecek demektir. Çocuk, ev, araba, bunların hepsi bir kişiye yüklenmemli. Bir de evlendikten sonra bunun ailesi var. Kaç...

  • SiyamkedisiZorro  (05.04.18 13:03:19) 
@siyamkedisizorro kı kişisinin sorunu aynen bu ama gel gör ki sonucu mantığı uygulamak istemektese de kalbi yanaşmamakta.:(


  • arale  (05.04.18 17:03:37) 
kötü insan olmak istemezdim ama gerçekci bir yorum yapmak gerekirse yürütmesi zor bir ilişki


  • wishboneash  (05.04.18 22:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.