[]

kedim kustu?

ilk defa oldu böyle bişey. mamasını yeni vermiştim, bi 15-20 dk sonra falan kustu :( iki gün önce 3 tane aşı yapıldı (lösemi, mantar ve iç parazit) onunla ilgili olabilir mi? morali gayet iyi şu an.




 
bir kerede çok fazla mama yediyse ya da çiğnemeden yuttuysa kusabilir. mamada da bir sorun olabilir. malt verebilirsiniz sindirime yardımcı olması için (düzenli olarak haftada bir vermelisiniz)


  • slow like honey  (02.04.18 20:05:14) 
Bir de yalandikca midelerinde biriken tuyleri de haftada 1-2 defa kusabiliyorlar.


  • crown  (02.04.18 20:08:14) 
Üç aşı aynı gün mü yapıldı? Vet bir arkadaşım aynı anda birden fazla asi yapılmasını çok sakıncalı buluyor.

Muhtemelen aşilardan ya da tüy çıkarmak için kusuyor kediler ondan olabilir.
  • old possum  (02.04.18 20:09:21) 
tüy yoktu ama mamalar bütün bütün parçalar halindeydi. kedi 3 yaşında ama şimdiye kadar hiç tüy kusmadı ilginç şekilde.

evet hepsi aynı anda yapıldı.
  • theseachange  (02.04.18 20:10:09 ~ 20:10:28) 
Kısa tüylü kediler pek tüy kusmuyor. Muhtemelen aşılar ağır geldi ve bu tür yan etkilere sebep oldu. Eğer durum stabil kalırsa sıkıntı olmayacaktır ama kusmalar devam ederse vet.e görüşürsünüz.


  • old possum  (02.04.18 20:25:38) 
burada açılan kedi duyurlarını nedense okuyorum ve daha önce okumuştum sanki aşıdan sonra kusan kedileri. hiçbir bilgim olmasa da aşılardandır herhalde diyorum. geçmiş olsun tosuna.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.04.18 20:37:45) 
büyük ihtimal mamalar fazla gelmiştir. mamalar bütün bütün kusduysa direk ondandır hatta. bizimkisi de deli gibi yiyor sonra kusuyor. siz yine de takip edin tabi, keyfi yemesi içmesi tuvaleti nasıl diye


  • habula  (02.04.18 20:53:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.