[]

Sürükleyici dizi film

başlayıp sevemediğim tavsiye ettiğiniz diziler;
westworld
braking bad
game of thrones
şahsiyet
dip


başlayıp sevdiklerim ise;

house
la casa de papel
dark
gossip girl
leyla ile mecnun


eh işte listem de;
suits ilk 2 sezonu
house of cards'ın ilk 2 sezonu
ezel
prison break'in ilk sezonu
travelers
aşk-ı memnu
behzat ç.
fi
ufak tefek cinayetlerin ilk 3 bölümü



filmlerden ise sadece sevdiklerim;
şansı sevin
gone girl
miss sloane
dark knight
romantik komedi aşk tadında

tavsiyelere açığım.

 
stranger things


  • kronik  (02.04.18 20:00:45) 
Sen benmişsin. Mentalist.


  • brad pitt  (02.04.18 21:12:47) 
Dizi
Oz
The wire
Rome
  • Amaranta ursula  (02.04.18 21:19:46) 
(bkz: molly's game)
underrated kalmaması gerekecek kadar popüler kültür filmi ama niyeyse pek bahsedilmiyor buralarda, başlığında da az entry var. sarar seni bence, hikaye batak oynarken kendinden geçen dayın yaptığı gibi masaya tak tak tak vurularak anlatılıyor; sarmıştı beni.

  • Bruce  (02.04.18 21:22:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.