[]

en uygun uçak bileti alma aralığı

3 hafta sonrası için bir yere gitmem gerekiyor. şu an kampanya 100 tl yazıyor ve bu fiyattan son 5 koltuk deniyor. bunun düşme ihtimali yoktur değil mi?




 
Yoktur denemez ama iyi fiyat gibi 100 TL.
Kampanya olunca bile 49-59 civarına oluyor en uygun bir kaç koltuk.

  • cakabo  (02.04.18 17:03:38) 
Simdi aramaya usendim ama bir arastirmaya gore ucak bileti almak icin en uygun zaman ucustan 4-6 hafta oncesi Sali ve Persembe gunleri diye okumustum.

3 hafta kisa bir sure. Bence son 3-5 gune kadar fiyatlar dusmez tam aksine yukselir. Ucakta yer kalmasi durumunda son gunler bir tik dusebilir.
  • elon  (02.04.18 17:54:22) 
uçak biletlerinde şu tarihte al bu tarihte al diye bir şey olmaz. uçak biletini alacağınız şehirde bir etkinlik olur bilet daha 6 ay öncesinden pahalılanır. bazen de 1 hafta sonrasına alacağınız bilet 49 TL iken 2 ay sonra alacağınız bilet 150 tl gözükür.

Uçak biletlerinde komplike ve talebe bağlı olarak yükselen bir sistem vardır. seferin doluluğu alacağınız tarih, saat, insanların o sefere ilgili vs. bunlar hep etkendir. o yüzden alacağınız bilet fiyatı çevresindeki günlere göre aynıysa biraz bekleyebilirsiniz belki ilerleyen günlerde kampanya olur. daha yüksekse kesin alın çünkü düşme şansı yok (havayolu ekstra kampanya yapmadıkça). daha düşükse kesin alın çünkü diğer günler de o fiyattanmış sonradan yükselmiş (talebe bağlı olarak) bir kaç güne sizin alacağınız gün de yükselecektir.
  • mr.goodcat  (02.04.18 19:34:38) 
uçuşa 3 hafta kaldıysa 100 tl'den aşağı düşme ihtimali yok. 5 koltuk bitince daha da yükselir. 5-10 tl daha düşürmek için acentelerin kampanyalarını da takip edebilirsin.

mesela bugünün kampanyaları; ( pegasus'larda geçerli değil )

www.ucuzabilet.com
www.aerobilet.com.tr
  • spirit crusher  (02.04.18 20:55:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.