[]

burger king

şimdiii, her ne kadar sıçıp sıvasam da ankara'da bir üniversitede okuyorum. 1. sınıfım. çarşamba ve perşembe boş sayılırım. diğer günlerde saat 4'te sonra müsaitim.

e bu kadar boş zaman ve benim gibi damarlarında atalet gezen bir adam olunca hoş olmayan; mayhoş durumlarla karşılaşıyorum.

geçen söylemesi ayıp ilk kez burger king'e gittim. obeziteyi iliklerimde hissettim. neyse mevzu o değil burada genelde üniversite talebeleri çalışıyormuş part time olarak.


diyorum ki bir başvursam, yaza dek bir adet d-slr alacak kadar para kazansam öper başıma koyarım.

burada çalışanlar, çalışacaklarda aranan şartları, maaşları bilenler bi el atarsa şükela olur. kib aeo bye

 
saatte 2 lira kazanıyolarmış diye duydum.
hala istiyor musun bu işi? :)

  • black sabahat  (20.02.10 22:44:13) 
çalışanlarda şart falan aramıyorlar. başvurduğun zaman senden birkaç belge istiyorlar o kadar. peki nedir bunlar?

ikametgah, portör muayenesi, mikrofilm, resim, sabıka kaydı, nüfus cüzdan fotokopisi vs. mikrofilm için 15 lira bayılıyorsun, diğerleri pek para eden şeyler değil işe girerken. dosyalarını teslim ettikten bir süre sonra seni arayıp eğitime çağırıyorlar ve adamın biri gelip anlatıyor sana bir şeyler, sonra dolduruyorsun o adamın anlattıklarına göre ne kadar eğitildiğini gösteren belgeyi. sonra biz seni ararız diyorlar ve eleman ihtiyaçları olduğu zaman arayıp başlatıyorlar.
  • xeuszt  (20.02.10 23:42:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.