[]

Türkçe İngilizce çeviri ( Bi el atıverin be)

Facebook hesabım saçma sapan bir şekilde kapatıldı mail yazıcam ama yeterli ingilizcem yok :) şunu hayrına çevirebilicek var mı ?

Merhabalar sayın Bay/Bayan facebook yetkilisi;
Mail göndermiş olduğum hesabımda "Ömer Erdoğan" ismi ile kayıtlı hesabım tarafanızca bloke edilmiş durumda.
Ancak sebebini henüz anlayamamakla birlikte tahmin yürütebiliyorum.
Sitenin sidebar bölümünde bulunan tavsiye bağlantı olarak arkadaşlarınız ile iletişim kurun butonundan msn messenger listemdeki kişi listemi facebook arkadaş listeme ekleme talebi gönderdim. Hemen sonrasında arkadaş ekleme bölümüm engellendi ve hesabım bloklandı.
Ben bu işlemi sizin tavsiyeniz üzerine yaptım ancak hesabım bloklandı.
Acaba bu durumun düzeltime şansı var mıdır?
Zira bir web developer'ım
ve tüm şirket reklamımızı ve tanıtımımızı facebook üzerinden yapıyoruz.
böyle olunca tüm bilgilerimi kaybediyorum.
Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.
İyi Çalışmalar
Ömer ERDOĞAN

 
daha iyi bir cevapla karşılaşana kadar meramınızı anlatır sanırım. ciddi yanlışlar olabilir mektupta zira ne zamandır grammar konusunda bi pratiğim olmadı ama anlayacaklarını düşünüyorum.


Dear Sir/Madam,

My facebook profile which is related to this mail is closed by you. I havent still figured out why you closed it down but I can guess. At the side bar there were suggestion links. I clicked to the link in order to add my windows live contacts to my friends on facebook. I did this just because of your suggestion. I really wonder if there is a way to fix this because I am a web developer and we perform all our advertising campaigns via facebook. When you close my account down I lose all my business contacts.

Thanks for your help and kindness.

Have a nice working day.

Omer Erdogan
  • prodeq  (20.02.10 22:17:01 ~ 22:18:38) 
Teşekkür ederim,makbule geçti.


  • Bravefart  (20.02.10 22:27:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.