[]

çin'deki yerel elektronik eşya fiyatlarına nereden ulaşabilirim?

arkadaş çin'e gidicek, telefon ve fotoğraf makinesi alma niyetim vardı, uygun bir şeyler bulursam söyleyeceğim getirsin. iş için gideceği için pazar araştırması yapamayacak, ben buradan çin'in sokakta bulunan satıcı fiyatlarına nasıl erişebilirim, bilen duyan var mıdır?
teşekkürler...

genel olarak bir fikriniz varsa "şunlar ucuz ama şunlar değildir" diye, onu da söyleyebilirsiniz. ikisi de çok farklı değilse değmez çünkü.

 
hocam sokak satıcısı derken, ben bakıyorum cindeki Türklere çektikleri vloglar perpa gibi eminönü gibi kapalıçarşı gibi doğubank gibi dükkanlar sıralı yuan üzerinden pazarlık usulü satış var. fiyatlar pazarlık için şişkin ama ucuz değil. bence en iyi taobao sitesine bakmak, xiaomi ürünleri ucuz olabilir mesela, dji ürünleri ucuz olabilir. oneplus meizu oppo ve benzeri


  • protrek  (02.04.18 12:54:26) 
shenzhen'de bizim perpa veya tahtakale tarzı gibi çok büyük bir han olduğunu biliyorum. ama oradaki fiyatlara internet üzerinden ulaşman bir hayli zor.


  • lazpalle  (02.04.18 13:21:59) 
peki oraların medimarkt, teknosa gibi perakendecileri yok mu? taobao'ya baktım, 5bin yuan diyor istediğim telefonu, 3bin küsür lira, burada daha ucuzunu bulmak mümkün paralel ithalat. bundan daha ucuza satan yok mudur ki?


  • Bruce  (02.04.18 17:39:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.