[]

Şirket Instagram Hesabı - Takipçi Arttırma.

Selamlar,

E-ticaret yapan bir firmayız, ana satışımız websitemizden. Ancak instagram'daki takipçilerimizi de arttırmak istiyoruz.

Sosyal Medya ajanslarına dev bütçe harcamadan, ancak otomatik like - follow yapan BOT'lara da işi bağlamadan nasıl takipçi arttırırız?

Bütçemiz aylık 150-200TL arası. Reklamdan ziyade bize aslında manuel olarak zamanını buna ayırıp bizim hesaptan like - follow yapan biri lazım.

Nasıl buluruz?

 
Hedef kitlenizi doğru seçip güzel reklamlar yapmalısınız.
Sektörünüz tam olarak nedir bilmiyorum ama bir bağ oluşturmanız gerek. Sadece kendi ürünlerinizin olduğu sıkıcı bir sayfayı takip edilebilinir kılmak zor.
Instagramda yüksek takipçisi olan hesaplarla iletişim kurabilirsiniz.
Bütçeniz gerçekten az. Sektörünüzde örnek aldığınız yüksek takipçili hesaplara bakın. Onlar neler yapıyor.
  • fasulyek  (02.04.18 02:09:38) 
150 hadi 200 tl kimse follow like yapmaz siz kendiniz yapacaksınız bütçeniz buysa


  • fasulyek  (02.04.18 02:10:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.